Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aeroport El Prat
Foto: ShutterstockAeroport El Prat

L'aeroport de Barcelona, el quart millor d'Espanya (perd valoració i posició respecte a l'any passat)

L'aeroport del Prat també ocupa la posició número 88 del rànquing mundial d'AirHelp Score 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Segons les dades el passat mes d'octubre, l'Aeroport del Prat està molt a prop de recuperar l'activitat prepandèmica. Tot i les bones xifres, l'aeroport de Barcelona ha perdut valoració i posició respecte al 2022, segons el rànquing anual AirHelp 2023, que qualifica els millors aeroports del món. El de Barcelona s'ha posicionat com el quart millor d'Espanya i el 88è del món amb una puntuació de 7,54, una mitjana inferior als 7,68 punts de l'any passat.

La medalla d'or en l'àmbit nacional ha estat per l'aeroport de Bilbao, que s'ha posicionat en el número 21 al rànquing mundial amb una puntuació de 8,04, una valoració que l'ha fet pujar 3 posicions respecte a l'any passat i que també l'ha convertit en el millor aeroport d'Europa. Aquests són els 8 millors aeroports de l'Estat segons AirHelp: 

1. Aeroport de Bilbao (8,04)

2. Aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suarez (7,84)

3. Aeroport de Barcelona-El Prat Josep Tarradellas (7,58)

4. Aeroport de València (7,54)

5. Aeroport d'Eivissa (7,52)

6. Aeroport d'Alacant (7,38)

7. Aeroport de Palma de Mallorca (7,32)

8. Aeroport de Málaga-Costa del Sol (7,27)

Pel que fa al rànquing global, l'aeroport Muscat International Airport d'Oman ha aconseguit la primera posició amb una puntuació de 8,54 per la seva puntualitat, la valoració dels passatgers i la qualitat dels espais de botigues i restauració. En segona posició està l'aeroport de Recife al Brasil, amb un 8,49, i el de Ciutat del Cap en tercera, amb una valoració de 8,48.

NO T'HO PERDIS: Barcelona estrena un nou vol directe a Àsia amb tres freqüències setmanals

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat