Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Catedral de Barcelona
Foto: Catedral de Barcelona

Ja podeu visitar la Catedral de Barcelona a vista d'ocell a través de la realitat virtual

L'edifici ha incorporat una nova experiència immersiva disponible en set llengües diferents

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha moltes maneres de visitar Barcelona; en bicicleta, en bus turístic, a peu... Hi ha opcions per a tots els gustos. Alguns monuments de Barcelona també han volgut innovar i oferir diferents tipus de possibilitats per veure'ls. La Casa Batlló va posar en marxa una visita amb una tauleta que, a través de la realitat virtual, permet als visitants viatjar 100 anys enrere. La Catedral de Barcelona també s'ha afegit a la tendència de la realitat virtual i, des d'aquest novembre, ofereix una visita immersiva que permet descobrir el temple a vista d'ocell.

Catedral de Barcelona
Foto: Catedral de Barcelona

Sota el guiatge de l'equip de patrimoni de la Catedral de Barcelona, un equip d'experts de l'empresa Vocces ha utilitzat un sistema de drons amb càmeres de 360 graus, recreacions, grafismes, infografies i il·lustracions que han creat un recorregut pels espais més emblemàtics de l'edifici, com el claustre, la Cripta de Santa Eulàlia i les voltes. A més, la visita va acompanyada d'una banda sonora original que fa que s'intensifiqui l'experiència sensorial.

Per poder visitar les trenta estacions immersives repartides per l'espai, es fan servir les Oculus Quest2, unes ulleres de realitat virtual d'alta qualitat. La iniciativa està enfocada tant a barcelonins com a turistes, per aquest motiu els visitants poden escollir entre set llengües diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i xinès.

NO T'HO PERDIS: Els 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat