Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots comprar entrades pel World Press Photo 2021

Surten a la venda les primeres entrades per aquesta coneguda mostra de fotoperiodisme a Barcelona

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Torna el World Press Photo al CCCB! ​​La fundació Photographic Social Vision organitza per dissetena vegada l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial, que aplega les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

Aquesta coneguda mostra fotogràfica es podrà visitar del 10 de novembre al 12 de desembre de 2021, i les entrades surten a la venda avui mateix a les 12.00h. 

L’exposició presenta totes les fotografies i les peces multimèdia premiades, la major part inèdites al nostre país, que s’han escollit per la seva qualitat visual excepcional i que ofereixen diferents perspectives al voltant de l’actualitat global.

Aquest any, la fotografia guanyadora del World Press Photo 2021 és de Mads Nissen i retrata una de les primeres abraçades segures durant la pandèmia, ja que mostra a l'anciana Rosa Luzia Lunardi abraçada per la infermera Adriana Silva da Costa Souza, a la residència d'avis Viva Bem, de São Paulo, Brasil, el 5 d'agost de 2020. 

World Press Photo 2021: Picture of the year
Mads NissenWorld Press Photo 2021: Picture of the year

 El World Press Photo al Reportatge Gràfic de l'Any és d'Antonio Faccilongo, que ha tractat les històries d'amor durant el conflicte palestí-israelià. El reportatge mostra l'impacte del conflicte a les famílies palestines i les dificultats a què s'enfronten per preservar els seus drets reproductius i la seva dignitat humana.

World Press Photo Story of the year
Antonio FaccilongoWorld Press Photo Story of the year

A més, aquest any quatre fotògrafs espanyols figuren entre els guardonats: el barceloní Luis Tato, el basc Aitor Garmendia, l'extremeny Jaime Culebras i la valenciana Claudia Reig Valera. També ha estat guardonat l'argentí resident a Barcelona Pablo Tosco.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat