Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pizza Time Out
FOTO: Marc Andreu Rosich Pizza Time Out

Ja pots demanar la pizza Time Out Barcelona a Mucho!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Ja tenim pizza Time Out! I l’han feta els lectors de la revista. Vam demanar-los que votessin els ingredients de la seva pizza favorita. I alhora li vam proposar a en Jordi Vilà, cuiner Michelin i copropietari de Mucho –una de les grans pizzeries de la ciutat, no ho dubteu ni un moment– que la cuinés. Després d’un tast de quatre receptes entre les quasi mil proposades pels lectors, un jurat de deu tastadors sense pietat han decidit quina és la pizza Time Out Barcelona, que ja podeu trobar als suggeriments de Mucho, i que estarà en carta a la pizzeria durant tot el 2020.

Pizza Time Out
Pizza Time Out
FOTO: Marc Andreu Rosich

La pizza proposada per Yvonne Villegas és la guanyadora: sobre una base de massa, tomàquet i formatge fior di latte, Villegas ha ideat una combinació de carbassó, alfàbrega, menta, bolets de temporada i l’exquisit formatge tête-de-moine com a toc personal. I la tria és fiable i rigorosa: deu tastadors sense pietat, del ram de l’art, la gastronomia i la comunicació, l’han escollida entre quatre finalistes (després de fer-se’n un bon fart, val a dir). 

El jurat de la pizza, panxacontents després del tast!
El jurat de la pizza, panxacontents després del tast!
FOTO: Marc Andreu Rosich

Els músics Oscar D’aniello (Delafé), Martí Sales (Els Surfing Sirles), Myriam Swanson (Flamingo Tours), la cuinera Ada Parellada i els periodistes Xavier Grasset, Maria José Gómez (directora editorial de Time Out), Carmen Alcaraz (especialitzada en divulgació gastronòmica), Pau Roca (DJ i periodista) Clara Narvión (responsable de comunicació i sponsor, de Time Out) i l'Amparo Peralta, cap comercial de Triticum, l'obrador responsable de la massa fornejada i soci de Mucho, han decidit que destacava entre les altres tres per la seva delicadesa i personalitat.

«Aquesta pizza m’encanta», explica el xef Jordi Vilà, «perquè té un gran valor afegit, amb la personalitat del tête-de-moine, és molt fresca i elegant». De ben segur que la seva creador, la Yvonne Villegas, la menjarà més d’una vegada: el premi al seu bon gust confegint pizzes serà tot un any de pizza gratis al Mucho!

Jordi Vilà i Xevi Ramon, el xef i el forner
Jordi Vilà i Xevi Ramon, el xef i el forner
FOTO: Irene Fernández

Últimes notícies

    Publicitat