Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots dormir a la mansió de 'Solo en casa'

Vigila amb les trampes explosives i els lladres quan passis la nit en aquest Airbnb de Chicago

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si mai has somiat en intercanviar-te la casa amb els McCallisters durant les festes, tenim una bona notícia: per primera vegada és possible reservar la casa de la pel·lícula ‘Solo en casa’ i passar-hi la nit.

A causa del remake del film (‘Por fin solo en casa’, que ha debutat recentment a Disney+), la web de lloguer temporal d’apartaments Airbnb ha reimaginat aquesta casa de Chicago perquè sigui possible passar-hi una nit inoblidable. Hi serà en Kevin McCallister? Aquesta vegada no, però sí que hi podràs trobar el seu germà gran Buzz, qui farà d’amfitrió a quatre convidats amb els quals serà més agradable del que va ser fa trenta anys. 

Home Alone Airbnb
Sarah CrowleyHome Alone Airbnb

 Això vol dir que et rebrà ben equipat amb llet, ous i suavitzant per a la roba? No, però sí que portarà la seva mascota taràntula (de veritat, el lloguer inclou un encontre amb una taràntula de carn i ossos) i et prepararà una sessió d’aquest film de culte ben especial. 

Home Alone Airbnb
Sarah CrowleyHome Alone Airbnb

L’estada també inclou trampes explosives col·locades de manera dispersa per tota la casa (no tinguis por: les hi posaràs tu mateix!), llaminadures dels anys noranta (com els macarrons amb formatge per al microones Kraft), la millor pizza de Chicago i una capsa de LEGO Ideas Home Alone que et podràs emportar a casa teva. I, òbviament, també podràs afaitar-te davant del mirall per a recrear la icònica escena de la pel·lícula. 

Home Alone Airbnb
Sarah CrowleyHome Alone Airbnb

El millor de tot? Aquest Airbnb promocional només val 25 dollars per nit i, per tant, és apte per a tota mena de butxaques, fins i tot aquelles més primmirades. El pitjor? Només està disponible per a llogar una nit a l’any, el 12 de desembre

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat




Últimes notícies

    Publicitat