Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots menjar torró de pa amb tomàquet!

Aquest és el torró estrella de la gamma Sublime de Turrones Virginia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És habitual que els sabors de torró cada any siguin més singulars. I enguany la volta de rosca l'ha donada Turrones Virginias –empresa Tarragonina amb seu a Reus i Agramunt– presentant un torró de pa amb tomàquet. Sí: la seva estrella a les sobretaules serà un torró trufat de pa amb tomàquet, amb oli verd i flor de sal. (i se’ns acut el joc comestible d'agafar un bon fuet o botifarra blanca i estendre'l per damunt del torró!).

Aquest sorprenent torró de pa amb tomàquet forma part de la gamma Sublime, que vol portar a taula reinvencions del torró amb productes típics de Catalunya i de la cultura gastronòmica mediterrània, però també amb productes de ressonàncies exòtiques i gurmet.

Torró de pa amb tomàquet
Torró de pa amb tomàquetTorró de pa amb tomàquet

Són set torrons, que a més de l'esmentat, passen per combinacions com el torró trufat de xocolata amb mel, formatge fresc i nous, una versió adaptada de les postres clàssiques de mel i mató, amb xocolata i un toc de nous; Torró de Ratafia de Sant Julià de Lòria, figues i mel d'alta muntanya per rematar la digestió amb un toc de licor d'elaboració artesanal... O fins i tot un torró trufat de vermut de Reus amb patates xips! I ja amb un toc de postres d'alta volada, un torró de festucs amb mel i tòfona negra!

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat