Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots reservar bicicletes elèctriques del Bicing amb l’app Smou

A partir d’avui, els usuaris de l’app Smou tenen l’opció de reservar una bicicleta elèctrica a qualsevol parada de Bicing

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja et coneixes la història. Mires l’app Smou i veus que només queda una bicicleta elèctrica a la teva parada de confiança. Camines decidit i quan falten menys de 10 metres veus una altra persona mirant el mòbil dirigint-se a la parada de Bicing. Saps que vol la teva bici. Feu contacte visual i, intentant no perdre la dignitat, comença una cursa de marxa nòrdica per arribar-hi. Malauradament, arribes massa tard i, mentre el guanyador se’n va sobre rodes, dubtes entre agafar el metro o motivar-te per pujar cap a casa amb una bici mecànica. Segurament agafaràs el metro, que ens coneixem.  

Ara, però, s’ha acabat aquest patiment. Bicing ha anunciat que, a partir d’avui mateix, es podran reservar les bicicletes elèctriques a través de l’app Smou per assegurar que en tindràs una quan arribis a l’estació. Aquesta opció ja existia amb relació a les bicicletes mecàniques, però l’extensió de la reserva a tota mena de bicicletes és realment una bona notícia per aquelles persones que viuen o treballen en les zones més elevades de Barcelona. 

I com funcionarà? Per gaudir d’aquesta nova funcionalitat, caldrà tenir actualitzada l’última versió d’Smou, que inclourà el botó de reservar una bicicleta elèctrica. Una vegada dintre de l’app fer una reserva és molt senzill: només cal buscar al mapa l’estació d’origen i prémer el botó de reserva, i seleccionar quin tipus de bicicleta es vol, si mecànica o elèctrica. Quan l’hagis reservada, disposaràs de 5 minuts per anar a buscar la bicicleta a l’estació. Si trigues més temps, perdràs la reserva. 

Amb aquesta nova funcionalitat, el Bicing vol millorar l’experiència d’ús dels abonats i abonades, ja que l’ús de la bicicleta elèctrica és cada vegada més freqüent. De fet, durant el 2021 l’ús de la bicicleta elèctrica va incrementar un 90% respecte al 2020. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs imprescindibles de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  




Últimes notícies

    Publicitat