Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festes de Sants 2019: Carrer Rosés
Foto: Maria DiasFestes de Sants 2019: Carrer Rosés

Ja pots reservar entrades per la Festa Major de Sants!

Correu, que algunes de les entrades ja estan exhaurides!

Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Segon estiu de COVID, i la federació de la Festa Major de Sants ha adaptat les festes a les circumstàncies i a més ha habilitat un espai web on agafar entrada prèvia per accedir a les activitats d'aquestes festes, que seran des d'aquest dimarts 24 a dissabte 28 d'agost. Tot i això, si en el moment de l'activitat no es completa l'aforament, s'obrirà l'accés a les persones que vulguin i que no tinguin entrada per ordre d'arribada.

En aquest portal es poden adquirir les entrades gratuïtes per poder fer reserva prèvia. S'ha de seleccionar l'espai on es fa l'acte i després, el dia corresponent. Una vegada es clica a l'activitat, es poden adquirir un màxim de dues entrades per persona. Alguns actes, com el tast de vins o el Stand Up Comedy d'aquest dijous ja estan exhaurides.

Les portes s'obriran una hora abans de cada acte, i serà necessari ensenyar la reserva tant en entrar com en sortir de l'espai. A més, serà obligatori l'ús de la mascareta per entrar i sortir de l'espai fins que els assistents estiguin asseguts, i se l'hauran de posar en cas que es vulguin desplaçar.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat