Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Resistencia
La Resistencia Territorio Fan (BCN)

Ja pots seure al sofà de Broncano a l'exposició dedicada a la Resistencia a Barcelona

Obre al Movistar Centre un espai dedicat als fans del famós programa: la Resistencia Territorio (MUY) Fan

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Si mai t'has preguntat com seria ser entrevistat al famós sofà de David Broncano, ara tens l'oportunitat de convertir-te un convidat més del programa amb l'exposició Resistencia Territorio (MUY) Fan, que acull el Movistar Centre del 18 d'octubre fins al 13 de novembre. Un espai que recrea el plató de Broncano per convidar als seus espectadors a visitar i interactuar amb els seus elements més coneguts.

Entre les propostes, gratuïtes, els visitants podran visitar el plató, recórrer una exposició que mostra els millors moments del programa, recordar alguns dels mems més virals i interactuar amb els elements més icònics del programa (fins i tot amb la font dels gossos fent entremaliadures) per viure l'experiència completa de visitar la Resistencia. 

La Resistencia
La Resistencia Territorio Fan (BCN)

A més a més, fes un retrat de Jorge Ponce, col·laborador i guionista del programa, de la forma més "realista" possible pel concurs 'Márcate un Ponce' i guanya una visita al plató de Madrid per assistir a un dels programes en directe. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat