Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots veure 'Medellín', el clip de Madonna amb Maluma

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La cadena nord-americana MTV va estrenar ahir a la nit el clip de 'Medellín', la cançó amb Maluma que Madonna va publicar fa uns dies i que anticipa el seu nou treball d'estudi, 'Madame X', previst per al 14 de juny d'aquest any. Al clip, Madonna i Maluma ballen, celebren una festa en què ella va vestida de núvia, munten a cavall i fins i tot comparteixen una escena al llit. A la cançó, el colombià canta: "Discúlpame, yo sé que eres Madonna / pero te voy a demostrar cómo este perro te enamora".

Segons ha desvelat a les xarxes la Ciccone, 'Madame X' tindrà 13 cançons i també hi participen els rapers nord-americans Quavo i Swae Lee i la mega estrella brasilera Anitta. A més de 'Medellín', Maluma també cantarà a una altra cançó, 'Bitch I'm loca'. El repertori disc inclou altres títols com 'Dark ballet', 'God control', 'Batuka' i 'Killers who are partying'.

'Madame X', el catorzè disc d'estudi de la diva, arriba quatre anys després de 'Rebel heart' (2015) i girarà al voltant del personatge homònim, que al clip apareix amb un pegat de pirata a l'ull. Segons ha explicat Madonna, Madame X és "una agent secreta que viatja per tot el món, que canvia d'identitat, lluita per la llibertat i porta llum a llocs foscos". També, segons ha publicat a les seves xarxes, és una "instructora de cha cha cha, professora, cap d'estat, mestressa de casa, genet, presonera, estudiant, mestra, monja, cantant de cabaret, santa i prostituta".

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat