Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja sabem quan obrirà el macro Primark del centre de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La marca irlandesa Primark per fi posa data a l'obertura del seu tercer local a la ciutat i el segon més gran d'Espanya. Fa just un any anunciàvem el contracte que s'havia segellat la marca amb el local comercial de plaça Catalunya, en l'antic Corte Inglés cantonada amb la Rambla. L'obertura suposarà la segona botiga més gran del país de la marca, per darrere de la situada en la Gran Via de Madrid.

Confirmat al mitjà digital Metròpoli Oberta, la cadena de moda low-cost se situarà en el número 23 de plaça Catalunya,  en l'epicentre de la ciutat. El local, que compta amb més de 7.000 metres distribuïts en 6 plantes, obrirà les seves portes a l'abril. Entre els seus anteriors inquilins es troben el Banc Central, Marks Spencer i el Corte Inglés. Després d'aquesta, l'empresa planeja noves inauguracions a Sant Cugat del Vallès -a menys de 20 quilòmetres de la capital catalana- i Girona.

En els últims temps hem vist com a grans multinacionals de la moda han competit per racons exclusius del tauler comercial de la ciutat. Així, al desembarcament de Uniqlo i H&M al Passeig de Gràcia, i a la resposta d'altres gegants com Zara, ara se suma l'obertura d'un altre gegant a escassos pocs metres.


NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat