Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja se sap com serà l'acte d'homenatge a les víctimes del 17A a la Rambla

Marcat per la 'nova normalitat', serà un acte senzill i comptarà amb la presència de diferents membres del Govern espanyol

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona finalment confirma la celebració d'un acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d'agost del 2017 seguint totes les mesures de seguretat. Els rumors d'una possible cancel·lació dels actes a causa de la pandèmia existien i més després que l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) i la Plataforma 17-A decidissin suspendre l'acte que tenien convocat per les limitacions de seguretat. Ara, i a tan sols 4 dies del 17 d'agost, el consistori ha confirmat que hi haurà un acte adaptat als nous temps amb un minut de silenci a les 10 al Pla de l'Os de la Rambla i una ofrena floral. Com en altres anys, tampoc comptarà amb parlaments.

Està previst que hi assisteixi el ministre de Sanitat, Salvador Illa, la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, el president de la Generalitat, Quim Torra i l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, entre altres autoritats. També s'espera la presència d'entitats representants de les víctimes i familiars.

NO T'HO PERDIS: Salut farà test PCR massius als dos barris de Barcelona amb més contagiats

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat