Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja tenim aquí la nova botiga de Lego a Barcelona

Escrit per
Laura Masià
Publicitat

Després de l'èxit de l'obertura de la primera botiga de Lego a Barcelona a finals d'octubre, Lego inaugura aquest dissabte 15 de desembre una segona botiga física al Centre Comercial de La Maquinista.

Serà un establiment de 130 metres quadrats dedicats a les famoses peces acolorides que tants somnis han construït durant la nostra infantesa. La inauguració de l'establiment serà l'última apertura de l'any que farà Lego, que ja compta amb un total de 5 botigues físiques a Espanya. L'objectiu de l'operació és fer créixer la marca ampliant el nombre de punts de venda propis.

Si la primera botiga us va fer retornar a la infantesa i vau tornar a tenir ganes de crear i construir obres mestres de Lego, el nou establiment tampoc us deixarà indiferents, ja que comptarà amb una selecció de les col·leccions més icòniques i d'èxit de la companyia com LEGO City, les peces que representen el món real, o les vinculades al món del cine com LEGO Harry Potter.

Amb aquesta botiga, tots els amants de les diminutes peces dels somnis podran gaudir d'aquest joc de construcció com no ho han fet mai. I és que arriba Nadal i pot ser un bon motiu per regalar moltes peces que potenciïn el joc, la diversió i la creativitat als petits (o no tan petits) de la casa.

NO T'HO PERDIS: botigues de jocs i joguines

Últimes notícies

    Publicitat