Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lego
Shutterstock

Obre la primera botiga de Lego a Barcelona

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Arriba a Barcelona la primera botiga física dedicada exclusivament als blocs de Lego. Es tracta d'un espai de 170 metres quadrats de nostàlgia, sobretot per aquells que vau construir edificis impossibles amb les famoses peces de colors. I és que, per molts cops que hàgiu vist les estrelles trepitjant un bloc de Lego, aquestes famoses peces han sigut, per molts, una part essencial de la infància, i ho continuen sent per les noves generacions.

El centre comercial de L'Illa ha estat l'escollit per acollir la primera botiga de la marca, i no haurem d'esperar gaire per tenir-ne una segona, el 24 de novembre es té previst una nova obertura, aquest cop a La Maquinista. Aquestes dues botigues s'afegiran a Galegory, la primera botiga –Va obrir portes al 2015– especialitzada en Lego de Barcelona. Situada al 87 del carrer de Muntaner, aquest establiment té una gran ofertes de productes Lego, però també d'altres marques dedicades als jocs de construcció i dels encaixables.

Per celebrar aquesta obertura Lego ha organitzat diverses activitats a L'Illa dedicades als més petits. A més, si passeu per l'Estació de Sants, doneu un cop d'ull al mural gegant fet amb blocs de Lego que han muntat especialment per a l'ocasió.

Últimes notícies

    Publicitat