Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
CURSA DELS NASSOS
Foto: BCN EsportsCursa dels nassos 2021

Ja us podeu inscriure per participar a Cursa dels Nassos 2023 de Barcelona

La prova ofereix un màxim de 10.000 dorsals que s'han esgotat a les darreres tres edicions

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha certes coses que tot barceloní ha de fer. Per a tots aquells que vulgueu acomiadar l'any posant-vos a prova i gaudint d'una tradició de la ciutat, la Cursa dels Nassos és l'esdeveniment estrella. Aquesta prova és una de les més conegudes de la ciutat, on es fa un homenatge a l'Home dels Nassos, un personatge de la tradició catalana que té tants nassos com dies té l'any. Si voleu participar, ja podeu apuntar-vos i participar en la prova que es disputarà, com és habitual, l'últim dia de l'any, on el tret de sortida sonarà a les 17.15 h amb un recorregut de 10 quilòmetres.

L'edició d'aquest 2023 ja ha obert el període d'inscripcions amb un màxim de 10.000 dorsals, que es van esgotar en les darreres tres edicions. A més, tothom qui s'inscrigui durant els mesos de juliol i agost entrarà directament en un sorteig de diversos obsequis de la mà dels patrocinadors de l'esdeveniment. Si sou alguns dels afortunats, podreu saber-ho a través de la pàgina web de la prova i de les seves xarxes socials.



Si creieu que no esteu en plena forma, les setmanes prèvies a la cursa, l'organització ha preparat entrenaments presencials que també es podran seguir de manera online dissenyats per a tots els amants del 'running'. Si voleu acabar l'any participant d'una tradició de la ciutat i coronant-vos amb un bany d'aigua freda a la platja de Barcelona, aquest és l'esdeveniment estrella per fer-ho.

NO T'HO PERDIS: 10 llocs de Barcelona on fer esport a l'aire lliure

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Any Nou

    Últimes notícies

      Publicitat