Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Javiera Mena
Foto: Nits del Fòrum Javiera Mena

Javiera Mena i un spin-off dels Manel convertiran el Time Out Fest 2024 en una autèntica festa

Bonnie & Clyde DJ's i HAL9000 DJ també punxaran els dies 25 i 26 de maig a la franja més festiva del festival gastronòmic de Time Out Barcelona

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

S'acosta la quarta edició del Time Out Fest, el festival gastronòmic de producte de proximitat de Time Out Barcelona. Serà el cap de setmana del 25 i 26 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm d'11 a 23 h, amb 19 xefs seleccionats pels crítics de Time Out que prepararan 16 plats exclusius (només els tastareu al festival!) que reivindiquen el producte català. Meilan Kao de Kao Street, Carles Abellan del Tapas 24, Antonio Sáez del Xuba Tacos i Èlia Caral i Giulia Campazzi del Dr Zhang en són només alguns. Però als plats no només hi haurà bona teca, també hi haurà bona música: Javiera MenaVēMō DJs (Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel), Bonnie & Clyde i HAL9000 són els artistes que ens visiten per fer que tant la jornada de dissabte com la de diumenge sigui una autèntica festa. Us els presentem i us diem en quines franges horàries ens faran cremar les calories ingerides.  

Dissabte 25 de maig 

Javiera Mena (20.30 -22.45 h)

Estem contentíssims de tenir la Javiera Mena al Time Out Fest. L'electropop de la xilena ens ha fet ballar i somiar en incomptables ocasions i és tot el que li demanem a una festa carregada d'emocions. Molt coneguda per cançons com 'Otra era' (nominada als Grammy llatins en el seu moment) i 'Espada', la Javiera ja compta amb una trajectòria més que considerable, amb cinc àlbums d'estudi –el més recent 'Nocturna' (2022)– i actuacions en festivals tan importants com Coachella. 

Javiera Mena
Foto: Jesús LeonardoJaviera Mena

Bonnie & Clyde (17-20.30 h)

Bonnie & Clyde són la Marta Salicrú (aka Salicrunette) i l’Aleix Cabau, veterans de l’escena pop de Barcelona que han passejat la seva passió per la música, omnívora i sense prejudicis, per sales com Razzmatazz, La 2 de l’Apolo, BeCool, Depósito Legal, Sidecar, i festivals com FIB, Vida, Summercase, Indietracks i Madrid Popfest. Les seves sessions són recorreguts ballables per la història de la música pop, des dels Girl Groups dels 1960's a la 'next big thing' del K-pop. El seu crit de guerra: 'Liberté, égalité, Beyoncé'.

Bonnie & Clyde
Foto: Maria DiasBonnie & Clyde

Diumenge 26 de maig 

VēMō DJs (Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel) (20.30 -22.45 h)

Arnau Vallvé i Martí Maymó són el 50% de Manel. El bateria i baixista ja fa temps que actuen pel seu compte com a DJ's sota el nom de VēMō, i al Time Out Fest ens ve molt de gust ballar al ritme de la seva proposta. Ara que el grup mare s'ha pres un merescut descans indefinit, els que en som fans hem de viure de spin-offs, ja sigui el projecte en solitari del seu cantant Guillem Gisbert, com d'aquestes sessions de punxadiscos a quatre mans.  

View this post on Instagram

A post shared by VēMō (@vemodjs)

HAL9000 DJ (17-20.30 h)

Hits enganxosos de pop, indie i electrònica molt ballables, un darrere l'altre. Així són les sessions de HAL9000, que va començar la seva carrera el 2006 com a DJ professional a Depósito Legal (un dels bressols de l'indie al nostre país), el BeCool i el Fantástico. Des de llavors ha combinat residències en sales com Razzmatazz, Apolo, Sidecar i Jamboree amb festivals com el FIB, Low, BBK Live, San San i el Sonorama, entre tantíssims altres.  

View this post on Instagram

A post shared by HAL9000 (@hal9000dj)

Miqui Puig, Time Out Fest 2022
Foto: Time Out BarcelonaMiqui Puig, Time Out Fest 2022

COMPRA ARA EL TEU PACK FOODIE PER AL TIME OUT FEST 2024!

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat