Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Jesucrist Superstar' ara gratis amb altres musicals de Lloyd Webber

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A mesura que el confinament continua mantenint els teatres de Broadway i més enllà a les fosques, les institucions artístiques com el National Theatre i la Metropolitan Opera han ajudat a mantenir encesa l'espurna en proporcionar versions filmades d'espectacles escènics per al públic a casa. Ara el compositor Andrew Lloyd Webber, una veritable institució en si mateix, també està col·laborant.

Des de divendres 3 d'abril, el grup del compositor, The Really Useful Group, en associació amb Universal Pictures, oferirà transmissions gratuïtes dels millors musicals d'Andrew Lloyd Webber, inclosos èxits com 'Cats' i 'El fantasma de l'òpera'.

Cada divendres durant 7 setmanes es transmetrà un musical diferent de Lloyd Webber a The Shows Must Go On!, un nou canal de YouTube dedicat a aquest projecte. Cada programa es transmetrà en viu pel canal els divendres a les 20 h -19 h al Regne Unit- i romandrà visible fins 48 hores després.

A més dels vídeos de llarga durada, el canal transmetrà clips i seqüències entre bambolines. Lloyd Webber ja ha compartit diverses cançons individuals, interpretades per ell mateix en el seu piano, en vídeos dels seus comptes d'Instagram i Facebook que enllacen a accions d'organitzacions benèfiques.

Divendres passat es va emetre el musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' i aquest divendres, 10 d'abril, serà el torn de l'exitós 'Jesus Christ Superstar', que al nostre país '-Jesucristo Superstar' - va comptar amb algunes versions, la més recordada la de Camilo Sesto.

Aquesta òpera rock de 1970 de Lloyd Webber i Rice es va concebre com a un àlbum i es va acabar traslladant als escenaris de Broadway el 1971. L'espectacle és una unió heterogènia d'alts i baixos: clàssiques repressions i riffs de rock meravellosos, fidelitat bíblica i gir intel·ligent, contes atemporals i narracions de la seva època. El guió de Rice pren versions directes de les figures del Nou Testament, i després juga amb 'celebrities' mediàtiques de l'era post-Warhol.

Divendres podrem veure un enregistrament de 2012, que s'estrena el Divendres Sant, captura de la producció que va sorgir del programa de televisió britànic 'Superstar'. Ben Forster interpreta Jesús, amb el suport de Tim Minchin com Judes, Chris Moyles com Herodes i Melanie C com Maria Magdalena.

Cada setmana Lloyd Webber anunciarà a través de les seves xarxes socials el nou xou, que romandrà en secret fins que el compositor els vagi desvetllant un a un.

Una oportunitat única per visitar Broadway a casa i gratis!

 

NO T'HO PERDIS: 5 obres per recordar Josep Maria Benet i Jornet

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat