Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Joc de trons' tindrà el seu primer parc temàtic el 2021

Els fans de la sèrie podran gaudir d'una experiència immersiva al Game of Thrones Studio Tour, que s'ubicarà a Banbridge, Irlanda del Nord

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Els fans de 'Joc de trons' han de marcar com destinació imprescindible del 2021 Irlanda del Nord si volen endinsar-se en el món fantàstic de l'exitosa sèrie d'HBO. Els Linen Mill Studios de Banbridge seran els encarregats d'acollir el primer parc temàtic del món sobre la saga, en un recinte en què els admiradors de l'obra de George R. R. Martin es submergiran en les històries, escenes i esdeveniments més cèlebres de 'Joc de trons' gràcies a la recuperació d'alguns dels sets de rodatge originals que es van usar a algunes de les escenes més icòniques de la sèrie.

Parc temàtic 'Joc de Trons'
Game of Thrones Studio Tour

Una experiència immersiva i sensorial

El parc temàtic dedicat a 'Joc de trons' estarà ubicat a Banbridge, entre Belfast i Dublín, als estudis on es van rodar algunes de les escenes principals de la sèrie. L'experiència serà immersiva i permetrà admirar, per exemple, Desembarcament del Rei, el tenebròs Mur, les ciutats de Braavos i Meereen, així com la impressionant ciutadella dels Targaryen a Rocadragón.

El parc també exposarà una col·lecció dels productes d'artesania, vestuaris, armes i d'altres elements originals utilitzats durant el rodatge de la sèrie, i inclourà un apartat sobre Invernàlia i la seva importància en la trama d'aquest fenomen de ficció.

NO T'HO PERDIS: Les millors pel·lícules de la història

Últimes notícies

    Publicitat