Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Massatges eròtics
FOTO: ShutterstockMassatges eròtics

Massatges eròtics: tots els secrets per multiplicar el plaer

Idees i consells per arribar al nirvana només amb les mans

Escrit per
Víctor Yustres
Publicitat

Ara que anem acalorades i amb poca roba, és el moment ideal per despertar la sensualitat i el desig de la pell. Com? Doncs practicant el massatge eròtic amb l’amant (o amants) que correspongui. Un massatge eròtic pot proporcionar-nos una experiència sensual i excitant i fer-nos arribar al nirvana, però és un art que cal conèixer. Aquí us donem algunes idees per potenciar aquesta experiència de plaer amb els cinc sentits.

Tallers: conèixer la teoria per passar a la pràctica

Si vols ser un o una pro en la matèria, cal tenir en compte moltes coses: la preparació de l’ambient, conèixer com jugar amb la respiració, les postures, les zones erògenes del cos, les tècniques per potenciar un tacte sensual i eròtic, les olors més adequades… Per aprofundir-hi, pots apuntar-te a algun dels tallers vivencials que ofereixen durant l’any les botigues eròtiques d’amantis o a les sessions que s’imparteixen a la Sex Academy, la primera acadèmia sexual a l’Estat espanyol. I si el que vols és conèixer més a fons el massatge tàntric, un viatge sensorial i de connexió amb la teva parella, atenció als tallers que oferten Adas Aurea o Sex Coach Tantra.

massatges eròtics
massatges eròticsFOTO: Shutterstock

Olis de massatge: un festival de textures i olors

Si el que vols és elevar l’experiència del massatge eròtic, res millor que acompanyar-lo d’algun oli o lubricant de massatge que pugui multiplicar les sensacions en el cos i crear un clima afrodisíac i excitant. A més d’hidratar la pell i ajudar a relaxar les tensions, els olis o gels de massatge ofereixen textures, olors i inclús sabors per a cada persona. Pots escollir entre un oli de vainilla, nou, menta o xocolata, provar una loció amb feromones o utilitzar un lubricant de massatge per acariciar les zones més erògenes del cos de l’amant. Ja has trobat l’aroma que et posa a mil?

Joguines vibradores: aliades per a una estimulació intensa

Per fer massatges eròtics no només valen les mans: no està de més recórrer a algun vibrador amb el qual puguis acariciar els punts més erògens de la teva parella per provocar estímuls intensos. Aquí, les possibilitats són infinites: tens des d’un bolet vibrador que pots col·locar entre els dits per fer un massatge pel contorn dels pits, les cames, l’esquena, la vulva o les natges (pròpies o alienes) fins a una col·lecció de vibradors veggies en forma d’albergínia o pastanaga que poden servir per fer un massatge desestressant o estimular els mugrons, el clítoris o la planta del peu.

Bolet vibrador
Foto: amantis

Ara sí, a relaxar-se i a abandonar-se al plaer pell amb pell!

 

NO T'HO PERDIS: Vacances humides sense sortir de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat