Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jon Snow torna en una seqüela de 'Joc de trons'

Segons The Hollywood Reporter, la sèrie també podria comptar amb altres personatges molt coneguts com Arya i Sansa Stark

Phil de Semlyen
Enora Le Roux
Escrit per
Phil de Semlyen
Traduït per
Enora Le Roux
Publicitat

Jon Snow, interpretat per Kit Harington, torna a Westeros en una seqüela de 'Joc de trons' que acaben d'anunciar. Segons The Hollywood Reporter, la nova sèrie d'HBO seguirà el personatge preferit dels fans i recentment revelat descendent de la Casa Targaryen.

El londinenc, nominat dues vegades als Emmys, suposadament reprendrà el personatge poc després dels esdeveniments del final tan polaritzat de la temporada passada de 'Joc de trons' (a qui enganyem? Era una porqueria). Advertència d'espòiler, però a la vuitena temporada, Snow encara estava digerint el fet que el seu nom real era Aegon Targaryen i que era un possible hereu del Tron de Ferro. Finalment, va acabar  travessant de nou el mur per retornar a la seva vida senzilla amb els Salvatges.

Tal com assenyala The Hollywood Reporter, la nova sèrie obre la porta a la possibilitat que tornin altres personatges supervivents: també veurem Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) i Brienne de Tarth (Gwendoline Christie)? Per a Harington, serà un retorn al món familiar de Westeros després de les últimes aparicions a 'Eternals' de Marvel i com a protagonista, molt elogiat, de l''Henry V' que es va representar al Teatre Nacional de Londres. 

La sèrie, fins ara sense nom, s'uneix a molts altres projectes relacionats amb 'Joc de trons' en diferents etapes de desenvolupament, inclosa una obra basada en la sèrie de llibres èpics de George RR Martin. La primera a aterrar serà la preqüela 'La Casa del Dragón' el 21 d'agost, que se situa 200 anys abans que Daenerys es convertís en la mare dels dracs.

Quants universos compartits pot mantenir el món? Estem a punt de descobrir-ho.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de juny a Netflix, HBO, Disney+, Amazon Prime...

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat