Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de juny a Netflix, HBO, Disney+, Amazon Prime...

Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest mes a les principals plataformes

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

El mes de juny arriba amb un nou repertori d'estrenes de tots els colors a les principals plataformes de 'streaming': drama, ciència ficció, superherois, suspens i comèdia. Traieu l'agenda i apunteu-vos les 14 propostes d'estrenes del mes que us mantindran enganxats al sofà quan vulgueu escapar de la calor i del bullici de la ciutat. 

Sèries

'Ms. Marvel'

Disney+ estrena una nova sèrie de la saga dels superherois més famosos: Ms. Marvel. Kamala Khan és una adolescent musulmana amant del món 'gaming' i de la 'fan fiction', especialment de la Capitana Marvel. Però aviat descobrirà que ella també és com una d'aquestes superheroïnes i haurà d'aprendre a utilitzar els seus poders. I és que la sisena sèrie de Marvel ha canviat totalment d'escenari per situar-se en els passadissos d'un institut i les problemàtiques adolescents. 

Estrena el 8 de juny a Disney+.

'Solo asesinatos en el edificio' (Temporada 2)

La divertida sèrie de Disney+ protagonitzada per Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short, torna amb l'estrena de la seva segona temporada. El Charles, l'Oliver i la Mabel continuaran gravant el seu podcast, però aquest cop no serà per descobrir a l'assassí de l'edifici on viuen, sinó per demostrar que són innocents. 

Estrena el 28 de juny a Disney+.

'Con amor, Víctor' (Temporada 3)

Arriba la tercera temporada i última temporada d'aquesta sèrie que va néixer com un 'spin-off' de la pel·lícula 'Con amor, Simon'. La ficció s'acomiadarà amb una última tanda de vuit episodis. Tot ells arribaran a Disney+ a la mateixa data, el pròxim 15 de juny. L'adolescent Víctor està en un viatge d'autodescobriment durant el qual enfronta desafiaments a casa, s'adapta a una ciutat nova i una nova escola secundària i lluita amb la seva orientació sexual.

Estrena el 15 de juny a Disney+.

'Black-ish' (Temporada 8)

S'estrena la vuitena temporada de la popular sèrie protagonitzada per Tracee Ellis Ross i Anthony Anderson, que tracta de nou temes tan importants com la violència policial i el racisme, però sense oblidar l'humor fresc que la caracteritza. Dre Johnson, un home de família, lluita per guanyar cert sentit d'identitat cultural, amb ajuda del seu pare, mentre cria els seus fills en un barri on hi predominen habitants de raça blanca i de classe mitjana-alta. 

Estrena el 8 de juny a Disney+.

'Borgen' (Temporada 4)

La popular sèrie danesa que va ser tot un èxit quan es va estrenar per primera vegada l'any 2010, continua amb la seva quarta temporada. Més d'una dècada després, la sèrie torna per explicar un nou conflicte internacional en el qual la Brigitte Nybord es veurà embolicada. 

Estrena el 2 de juny a Netflix.

'La Casa de Papel: Corea'

En aquesta nova sèrie de la casa Netflix hi ha un canvi de màscara i de l'idioma, però l'esperit de 'La Casa de Papel' original segueix a la versió coreana. En aquest cas, els atracadors voldran robar la nova moneda comuna de les dues Corees.

Estrena el 24 de juny a Netflix.

'Peaky Blinders' (Temporada 6)

Netflix afegeix en el seu catàleg l'aclamada sèrie 'Peaky Blinders'. Aquest mes la ficció britànica torna amb la seva sisena i última temporada, posant punt final a la gran trajectòria televisiva de l'actor Cillian Murphy com a Tommy Shelby. S'espera que els nous episodis resolguin totes les incògnites de la traïció que va protagonitzar el final de la cinquena temporada. 

Estrena el 10 de juny a Netflix.

'The Umbrella Academy' (Temporada 3)

Tres anys després de l'estrena de la segona temporada torna 'The Umbrella Academy', la ficció basada en els còmics homònims de Gerard Way. La tercera temporada té com a protagonistes als germans Hargreeves i promet noves emocions i dosis d'acció. La sèrie protagonitzada per Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda i Emmy Raver-Lampman tracta sobre la vida d'aquests superherois amb les seves personalitats i habilitats peculiars.

Estrena el 22 de juny a Netflix.

'Intimidad'

Una altra de les novetats que arriba a Netflix és el drama espanyol 'Intimidad'. La ficció creada per Verónica Fernández i Laura Sarmiento compta amb un repartiment de luxe amb Itziar Ituño, Verónica Echegui, Ana Wagener, Patricia López Arnaiz i Emma Suárez. L'actriu Itziar Ituño interpreta una política amb un futur prometedor que veurà la seva vida truncada quan es fa públic un vídeo sexual. 

Estrena el 10 de juny a Netflix.

'Westworld' (Temporada 4)

Torna la popular sèrie distòpica sobre humanitat i tecnologia que va triomfar en la seva estrena el 2016 amb l'entrega de la seva quarta temporada. La ficció creada per Jonathan Nolan i Lisa Joy estrena episodis cada dos anys, per tant, aquest 2022 tocava una nova entrega. En aquesta nova temporada el destí de la vida en la Terra es veu amenaçat. 

Estrena el 27 de juny a HBO Max.

'Irma Vep'

Alicia Vikander protagonitza aquesta nova sèrie de l'HBO en què interpreta una actriu nord-americana en hores baixes que arriba a França per interpretar una nova versió d'Irma Vep. Aviat, les línies entre la realitat i la ficció es començaran a desdibuixar. La ficció és una nova versió de la seva pel·lícula Irma Vep de 1996. Al film dels anys 90, Maggie Cheung va donar vida a la protagonista.

Estrena el 7 de juny a HBO Max.

'El p*to Michael Che' (Temporada 2)

HBO Max inclou entre les seves estrenes la segona temporada de la comèdia 'El p*to Michael Che'. En aquesta sèrie el mateix Michael Che protagonitza una original comèdia en què s'explicaran diverses situacions de la vida quotidiana, però utilitzant també vinyetes per il·lustrar-les. Tot això sense que hi falti l'humor àcid de Che.

Estrena el 30 de juny a HBO Max.

'The Boys'

Entre les estrenes més destacades d'aquest mes de juny es troba la nova temporada de 'The Boys'. En aquesta sèrie un grup de persones amb habilitats extraordinàries són comercialitzades per una empresa. Uns són corruptes, però 'The Boys' s'hauran d'encarregar de mantenir-los en ratlla.

Estrena el 3 de juny a Amazon Prime.

'Sín Límites'

RTVE i Amazon col·laboren en una nova sèrie encapçalada per Álvaro Morte i Rodrigo Santoro. En aquesta nova superproducció espanyola es narra una de les gestes més importants a escala històrica i que va canviar el rumb de la humanitat per sempre: el viatge de Fernando de Magallanes i Juan Sebastián Elcano que va acabar demostrant que la Terra és rodona.

Estrena el 10 de juny a Amazon Prime.

NO T'HO PERDIS: Les 10 sèries que has de veure aquest estiu

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat