Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jornada de portes obertes a la Fàbrica Lehmann amb activitats gratis i de pagament

Durant tot un dia podreu gaudir de mostres de productes i projectes, parades de llibres, música i tallers

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

La Fàbrica Lehmann organitza una jornada de portes obertes el dissabte 5 de juny d'11 a 20 h, amb diverses activitats destinades a donar a conèixer la feina que s'hi fa. Hi trobareu mostres de productes i projectes, parades de llibres, tallers i activitats per a tota la família i, a més, podreu descobrir un dels interiors d'illa més emblemàtics de l'Eixample.

La fàbrica es va construir l'any 1893, quan el berlinès Ernst Paul Lehmann, un dels fabricants de joguines més importants del món, va decidir instal·lar la seva fàbrica a l'interior de l'illa. Actualment s'hi accedeix per un carreró des d'on de seguida veureu la gran xemeneia de 25 metres d'alçada. La fabricació de joguines del passat ha esdevingut en el present en treball artístic i artesanal de difverses empreses i professionals ja que, actualment l'espai és un punt de referència per a pintors, dissenyadors gràfics, interioristes i ceramistes, entre d'altres.

Aquestes són les activitats que s'hi han programat:

Coneix la història de la Fàbrica Lehmann 

Si voleu conèixer la història d'aquest centre de creació des dels seus inicis i les anècdotes i personatges que hi han passat, ho podeu fer de la mà de Dory Sontheimer, autora del llibre 'La fàbrica Lehmann'. 

Local D: Comanegra. 12 h. Reserves a marqueting@comanegra.com

Portes obertes Fàbrica Lehmann
Foto: Comanegra

Taller de plantes i sostenibilitat

Heu sentit a parlar de la tècnica 'kokedama's? Tant per als que ja en teniu nocions com per als que us hi voleu iniciar, en aquest taller aprendreu, mitjançant un concepte sostenible, a convertir les vostres plantes en precioses decoracions.

Local G: The Perpetual Lab. 15 i 16.30 h. 15 €. Us podeu inscriure mitjançant la web de l'esdeveniment

Portes obertes Fàbrica Lehmann
Foto: Fàbrica Lehmann

Música Ocupa by Fundació InConcerto 

En tot esdeveniment que valgui la pena no hi pot faltar la música. La Fundació InConcerto porta organitzant des del 2017 Música Ocupa, un festival de música clàssica en espais insòlits. Durant aquest dia, ocuparan la Fundació Ideograma, hi haurà una projecció audiovisual i petits concerts, que podreu gaudir de manera presencial i virtual.

Local L: Ideograma. 18 h. Us podeu inscriure a la web de l'esdeveniment 

Taller de plantes i sostenibilitat: Microgreens 

En aquest taller s'ensenyen tècniques d'autocultiu de superaliments, base d'una dieta rica i saludable. Aprendràs que ni l'espai, ni el temps, ni els diners són excuses per no cuidar-te.

Local G: The Perpetual Lab. 16 i 17.30 h. Us podeu inscriure a la web de l'esdeveniment.  
 

Taller ecomusique

Taller dirigit a nens i nenes entre 7 i 12 anys. A partir de materials de reciclatge podreu crear els vostres instruments musicals. Ecomusique busca crear sinergies entre la consciència social, l'educció i el respecte al medi ambient.

Local G: The Perpetual Lab. 17h. 15€ (enllaç de pagament). Us podeu inscriure a la web de l'esdeveniment.
Portes obertes Fàbrica Lehmann
Foto: Fàbrica Lehmann

NO T'HO PERDIS:  Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat