Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Jugando con Fuego': 3 claus per entendre el reality de moda de Netflix

Et donem 3 motius per enganxar-te (o evitar) al reality del moment

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

 Si ets dels que s'esperava religiosament cada dimarts i dijous a les 22.40 exaactes per veure i comentar 'La isla de las tentaciones', no et pots perdre el nou reality de moda de Netflix.

'Jugando con fuego' es va mantenir més de dues setmanes al 'Top 10' del més vist a la plataforma de 'streaming', demostrant una vegada més que cadascú a casa seva i el xafardeig en la de tots. Pot semblar que, amb els seus avenços plens de culturistes i persones escasses de roba, s'assembla més a la famosa sèrie de 'Shores' que a 'La isla de las tentaciones', però no.

L'objectiu dels concursants, seleccionats a consciència basant-se en la seva preferència per no tenir relacions llargues i serioses, és mantenir-se castos fins que acabi el concurs, mentrestant romanen tancats tots junts en una vila de luxe. En cas de caure en la temptació se'ls descomptarà una quantitat econòmica del premi final de 100.000 dòlars. Aquí un petó té preu: 7.000 dòlars. Imagineu-vos la resta.

Us portem les claus per entendre millor el reality i us expliquem per què està causant furor.

El càsting 

En aquest cas, els concursants no tenen res a veure amb els revoltosos 'shores' ni amb els potencials tronistes de Tele5. Són una mica especials, sí, però la majoria et fan passar molt bons moments. Cadascun d'ells té una personalitat molt marcada, amb perfils variats tant entre les noies com entre els nois. No ens enganyem, no tots donen joc, però són tan peculiars i els arribes a conèixer tan bé que és difícil no agafar-los afecte al final i voler saber què va passar amb ells un cop finalitzat el programa. D'entre els concursants, en destaquen Chloe, amb la seva honesta i refrescant personalitat; Francesca, que sembla que és sempre protagonista en tots els 'salseos'; Chris, el bohemi antimonogàmia o David, un divertit empresari que és un cul inquiet.

Ver esta publicación en Instagram

17th April here we come! Who do you think broke the rules?🤫🔥👀

Una publicación compartida de Too Hot To Handle- Chloe (@chloeveitchofficial) el

Les fogueres 

Eren el més esperat i comentat de 'La isla de las tentaciones' i, com no podia ser d'altra manera, també de 'Jugando con fuego'. La conductora del programa és una assistent virtual anomenada Lana que guia els concursants a través de les proves, cites i normes. A l'hora de les fogueres serà ella qui airegi els descuits dels concursants i les penalitzacions que comporten. En definitiva, a l'hora de les fogueres es concentren les discussions entre els concursants, es revelen els secrets que s'intenten amagar entre companys i, sobretot, provoquen que el programa faci un gir de 180°.

Hoguera Too Hot to Handle
FOTO: Netflix

Els 'plot twists'

És una bomba de rellotgeria en què es barregen la gelosia, l'enveja, els conflictes pels diners, el perill de caure en la temptació i les fortes relacions d'amistat que s'arriben a formar. Però, per sobre de tot, els amors. Els meravellosos amors que entens perfectament i amb els que, en el següent capítol, se't desmunten totes les teories i esperances. Us recomanem, però, que no mireu les xarxes socials del programa perquè us emportareu més d'un espòiler.

Ver esta publicación en Instagram

Lana, ¿alguna novedad que contarnos? #JugandoConFuego

Una publicación compartida de Netflix España (@netflixes) el

 

NO T'HO PERDIS: 6 claus per entendre les ajudes del govern a la cultura

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat