Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Camp Nou
Foto: ShutterstockCamp Nou

Jugar un partit amb els teus amics al Camp Nou ja és possible

Per 300 euros per persona, podràs jugar un partit de 60 minuts i disposar de vestuaris, entrenadors i àrbitre

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Heu pensat alguna vegada en la possibilitat de jugar un partit de futbol al més pur estil dels grans astres de l'esport però amb els vostres amics? Trepitjar la gespa dels campions i sentir-te Messi sortint del túnel de vestidors? Doncs ara és possible. El Futbol Club Barcelona ofereix l'oportunitat de poder jugar un partit de 60 minuts al mateix Camp Nou i per 300 euros el jugador. El servei està a l'abast de socis i no socis, i no cal tenir l'equip format, ja que també t'hi pots apuntar individualment i el Barça ja s'encarregarà de formar l'equip.

La durada dels partits serà de 60 minuts i de moment les dues primeres cites per a aficionats seran el pròxim 5 i 12 de juny. Però què seria un partit sense la seva afició? El servei també permet assegurar l'emoció a les grades per 30 euros i inclou l'accés al 'tour' per l'estadi i el museu. Perquè l'experiència sigui completa i el màxim de real, el Barça posarà a disposició dels jugadors vestuaris, servei d'arbitratge, aigua i entrenadors, que s'encarregaran de dirigir el partit i fer el preescalfament. 

Si hi esteu interessats no perdeu temps i registreu-vos a la pàgina web del Barça, ja que les places són limitades. El club adverteix que abans de jugar caldrà que tots els participants presentin un test d'antígens negatiu de Covid realitzat 72 hores abans del partit. 

NO T'HO PERDIS: El Netflix de la cervesa aterra a Barcelona per menys de 5 euros al mes

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat