Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Julio Bruno, CEO de Time Out, reconegut per defensar els drets laborals de la dona

Bruno és un dels 35 directius inclosos en la HERoes Advocates Executives List 2021

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Julio Bruno, CEO de Time Out Group, ha estat elegit al costat d'altres 34 directius en l'HERoes Advocates Executives List 2021, un llistat que reconeix als executius que lluiten activament per defensar els drets laborals de les dones.

El nomenament de Bruno respon a la política de Time Out Group, plenament compromesa amb la paritat i amb la igualtat salarial entre homes i dones. De fet, l'equip de juliol Bruno està format per un 58% de dones. A més, el grup segueix un procés de contractació basat en el mètode a cegues, amb l'objectiu d'evitar prejudicis a l'hora de signar un contracte amb homes en lloc de dones.

"Estic molt orgullós de formar part de llista d'HERoes Advocates Executives, un reconeixement que representa tots els que pertanyem a Time Out Group, un equip que treballa de la mà per crear un negoci més divers i inclusiu", ha declarat Julio Bruno després de fer-se públic aquest reconeixement.

"Sempre posem tot el nostre esforç a reflectir les comunitats i ciutats que representem, fem tot el possible per garantir que no hi hagi prejudicis relacionats amb el gènere o bretxes salarials dins la nostra companyia i per donar visibilitat i veu a les minories ètniques. Queda molt per fer encara, però celebrar la diversitat i la igualtat està en el nostre ADN i m'apassiona ser aliat i defensor de les dones en el mercat laboral", ha afegit el CEO de Time Out.

NO T'HO PERDIS: Els millors plans del setembre a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat