Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Julio Iglesias
Netflix

Julio Iglesias explicarà la seva vida en una nova sèrie de Netflix

La plataforma de 'streaming' ha tancat un acord amb l'artista, qui també participarà en el procés creatiu

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Podríem dir que les autobiografies han passat del paper a la pantalla. Ho hem vist amb la 'influencer' catalana i la seva docuserie 'Dulceida al desnudo' i també a 'Pombo', la producció que mostra la vida de les Kardashian espanyoles. Semblava que ja ens havíem acostumat a veure aquest format a les plataformes, quan una estrella (amb més carrera professional i amb més interès) ha decidit explicar la seva història de primera mà: es tracta de la icona Julio Iglesias, qui ha tancat un acord amb Netflix per produir una sèrie de la seva vida.

Per primer cop, el mite de la cançó romàntica participarà en el procés creatiu d’una ficció en la qual explicarà la seva vida i la seva trajectòria musical. Segons ha afirmat, fart de les especulacions i els rumors que l’han perseguit sempre, aquesta vegada serà ell mateix qui explicarà com es va convertir en el primer artista no anglosaxó que va aconseguir entrar al mercat estatunidenc i asiàtic.

La sèrie es troba en fase de desenvolupament, però Netflix ja ha confirmat que l’acord amb l’artista s’ha tancat. De fet, Iglesias ha afirmat "després de meditar-ho molt, una carta molt emocionant que em va enviar Bela Bajaria, vicepresidenta de continguts de Netflix, va ser suficient per convèncer-me que Netflix era la companyia ideal per realitzar aquest projecte". Per tant, no trigarem a veure en pantalla a la llegenda més enllà de les llums, les imatges en les revistes i els premis. 

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Amb 80 anys, la vida de Julio Iglesias està plena de canvis inesperats. Va començar en les categories juvenils del Real Madrid i va acabar la carrera de Dret fins que un accident de cotxe li va truncar la carrera futbolística. Anys més tard, va començar a fer música i va acabar convertint-se en un dels artistes més destacats de la música contemporània. Acumula centenars de premis, entre ells un Rècord Guinness per ‘artista llatí que més discos ha venut al món’. En definitiva, uns girs de guió als quals només els faltava tenir una pantalla.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat