Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ken Follett torna a les llibreries amb la preqüela d''Els pilars de la Terra'

'Les tenebres i l'alba' es publica dimarts 15 de setembre simultàniament a nivell mundial

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

'Les tenebres i l'alba' és el títol que ens porta de nou a les llibreries al bestseller gal·lès Ken Follet. La novel·la es publica el dimarts 15 de setembre simultàniament a escala mundial i es tracta de la preqüela de la saga 'Els pilars de la Terra', un fenomen editorial sense precedents que ha venut 43 milions d'exemplars a tot el món i que s'ha convertit en un autèntic referent del gènere de la novel·la històrica. 

La novel·la transportarà els lectors al moment en què acaba l'Edat Fosca i comença l'Edat Mitjana. El meticulós treball de documentació de l'autor es desplega en una història plena de sorpreses i revessos, cobdícia i ambició, amor i coratge on els plans i somnis d'un jove constructor de vaixells estan a punt de trencar-se per culpa d'un ferotge atac viking a la costa anglesa.

Tres personatges, Edgar, Ragna i Aldred, viuran un viatge èpic que acabarà on comença la novel·la que fins ara ha estat la novel·la més llegida a Espanya, segons les enquestes sobre hàbits de lectura i compra de llibres de la Federació del Gremi d'Editors, amb sis milions d'exemplars venuts fins avui a l'Estat. Tres persones que, al llarg de 936 pàgines, es veuran abocades a un perillós enfrontament amb el despietat bisbe Wynstan, decidit a fer el que sigui necessari per augmentar el seu poder, en un èpic relat d'ambició i rivalitat, naixement i mort, amor i odi.

Portada Les tenebres i l'alba, de Ken Follett
Foto: Rosa dels vents

NO T'HO PERDIS: Les llibreries més boniques de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat