Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bomba
King AfricaBomba

King Africa interpretarà en directe 'Bomba' al Poble Espanyol

Serà dins el marc d'una festa que vol fer "retornar als Millenials, per una tarda, la seva joventut"

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Millenials, ja podeu anar buscant a l'armari els pantalons "pitillo" més elegants que tingueu. Els podreu lluir en una festa dedicada a la música que va marcar la vostra generació i que tindrà lloc al Poble Espanyol, el 9 de novembre de les sis de la tarda fins a mitjanit. És el P-TARDEO FEST, una nova producció de Faro Music que vol consolidar-se a Barcelona com una festa de referència per una generació, créixer i, fins i tot, expandir-se arreu del territori català. I per aconseguir-ho, duran a la ciutat artistes amb cançons icòniques dels 90 i els 2000. 

Pels escenaris del P-TARDEO FEST hi passaran artistes com David Civera amb els seus èxits 'Que la detengan' o 'Dile que la quiero', Selena Leo, excomponent del famós duet Sonia y Selena, Raúl, autor d'èxits com 'Sueño su boca' o 'Baila', Coyote Dax amb 'No rompas más', a més de Rebeca, Fórmula Abierta y La Fiesta. Ah, i la cirereta del pastís serà l'actuació de 'Bomba', de King Àfrica.  A més del moment àlgid de les actuacions de tots aquests artistes, durant la tarda, el públic podrà gaudir de DJ’s punxant la millor música dels anys 2000 i diverses activitats que volen convertir el festival en un esdeveniment únic. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat