Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Kurimu: l'Ochiai posa gelateria!

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

Costa imaginar un plat on cuina japonesa i italiana puguin anar agafades de la mà sense semblar una amistat forçada. Si tirem dels més coneguts de cada casa, com la pizza i el sushi, veiem que no semblen combinar massa bé als fogons, però la veritat és que fins i tot, la gastronomia més diferent és capaç de casar a la perfecció. El xef japonès Takashi Ochiai presenta Kurimu, una gelateria d’alta cuina que combina la tradició italiana amb la inspiració japonesa: ha parit una criatura cremosa i refrescant que promet fer-nos salivar durant tot l’any. 

Kurimu es presenta com un nou concepte de gelateria que, lluny de partir de zero, pren com a referència l’excel·lència i bona part de la carta de l’Aula Ochiai -local germà de la pastisseria Takashi Ochiai, on s’elaboren dolços amb receptes japoneses, catalanes i franceses com els 'monakas' de te 'matcha', els 'dorayakis', els 'kakigoris' de maduixa o el gelat de sèsam negre- sumant sabors, estètica i cremositat. 

Takashi, guanyador del premi al Millor Croissant d’Espanya l’any 2013 i guardonat en el 2014 amb el Premi al Millor Mestre Pastisser atorgat per la Generalitat de Catalunya, és conegut pels seus dolços de tradició japonesa a l’Eixample i és líder des de fa més de tres dècades de la pastisseria Ochiai. Ara, el xef ha complert el seu somni de crear una nova marca de gelats, que es defineixen per un toc elegant però d’essència informal, elaborats  amb productes de temporada i sabors que van dels més clàssics com el de te matcha fins als més exòtics com el de yuzu, gingebre o xocolata Guanaja. 

La gelateria Kurimu va començar com una il·lusió de Takashi, i per fer-la realitat ha comptat amb l’ajuda d’Andrea de Bellis, un xef italià que després d’haver abandonat la seva carrera com a policia, va dedicar-se a allò que realment el feia vibrar: la rebosteria. Actualment regenta la Pastisseria de Bellis a Roma i ha treballat per restaurants com El Bulli o El Celler de Can Roca. Bellis va arribar fins a les portes de Kurimu a través de Mattiello Veneto, una assessoria amb una àmplia trajectòria en el desenvolupament de conceptes de gelateria artesanal italiana i que ha acompanyant a Takashi durant la creació del seu projecte.

Últimes notícies

    Publicitat