Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La 080 Barcelona Fashion arriba en versió digital i cinematogràfica

La passarel·la se celebra del 14 al 17 de setembre amb continguts digitals que es podran seguir a través del canal 080 TV

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Des d'avui i fins al 17 de setembre té lloc la 080 Barcelona Fashion en un format íntegrament digital. S'hi presentaran les propostes de 21 dissenyadors i marques sota el lema 'Undress your mind', i l'objectiu és transformar la plataforma en un espai obert i multidisciplinar. Podeu accedir-hi a través de la pàgina web, convertida en una televisió des d'on s'emetran tots els continguts.

La 26a edició de la 080, que es va desplaçar del juliol al setembre, és "cinematogràfica" en paraules de l'organització. "Parlem de 'fashion show films', perquè són desfilades i no 'fashion films', però hem buscat el punt humà, aproximant-nos als detalls de manera que l'espectador gairebé pugui tocar la roba, i també hem destacat diferents ubicacions del recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau", explica Marta Coca, directora del 080. Les desfilades han estat enregistrades prèviament i traslladaran els universos de dissenyadors i marques als túnels, l'edifici del convent i els exteriors del recinte de Sant Pau. Aquesta vegada no hi haurà 'front row', o tothom qui ho vulgui podrà formar-ne part. 

080 Barcelona Fashion
Foto: Ferran Tudela

La cita amb la passarel·la és a la tarda –amb dissenyadors com Júlia Escribà, Guillem Rodriguez, Txell Miras i Oscarleon, i marques com Sita Murt, Custo, Brain & Beast– i els matins es reserven per a les  'fashion talks', orientades més al públic professional, donant veu als reptes i debats que la indústria té sobre la taula; de forma intercalada també es mostraran els 'Behind the scenes', el que es cou entre bambolines i sovint és inaccessible al públic general. 

Quan tanqui la 080 seguirà la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, que del 18 al 22 de setembre presentarà les novetats de firmes de moda nupcial com Pronovias, Jesús Peiró, Yolancris i Sophie et Voilà.  Cal registrar-se prèviament a la seva web, i posen a disposició dels usuaris una aplicació per interactuar amb les desfilades, que porten la signatura escenogràfica de La Fura dels Baus.  

NO T'HO PERDIS: Les botigues més noves de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat