Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sonomav 2021 busca la millor banda de música
FOTO: ShutterstockSonomav 2021 busca la millor banda de música

La 8a edició dels premis Sonomav busca les millors bandes emergents

El concurs musical de l'EMAV, obert fins el 5 d'abril, serà a través de les xarxes socials

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Tens una banda? Ets solista o tens en marxa un projecte musical? Ja podeu participar a la nova edició del Sonomav 2021, el concurs per a bandes de música emergent. Per participar-hi les bandes han d'enviar 3 peces originals no editades, o bé autoeditades. Els grups o solistes podran inscriure's fins les 23:59 del dilluns 5 d'abril. 

Els impulsors i organitzadors del concurs són els alumnes de l'últim curs de Realització de projectes d'Audiovisuals i Espectacles de l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barelona). L'esedeveniment, que compta cada any amb més grups participants cada any, se celebra des del 2014 i entre el seu recorregut de concerts hi ha la Sala Apolo i la Sala Salamandra. Sonomav busca un any més ser un aparador de noves bandes emergents del panorama musical a la vegada que suposa un repte professional d'alt nivell pels alumnes de l'EMAV, ja que s'encarreguen de la realització i difusió de l'esdeveniment. "L'experiència suposa un salt qualitatiu i professional que als alumnes els serveix per tenir un primer contacte amb el sector dels esdeveniments i la cultura de la ciutat", diu Carolina Tebé, coordinadora del concurs i professora de l'EMAV. Els seleccionats actuaran en directe al Terrats en Cultura, entre d'altres premis i reconeixements.

Sonomav 2021
Foto: Sonomav EmavSonomav 2021

Aquest any, per adaptar-se a les mesures sanitàries que han sorgit a causa de la pandèmia han reestructurat el format i les bandes se les valorarà en format virtual, igual que l'anunci de les guanyadores, que també s'anunciarà de forma telemàtica des de les noves instal·lacions de l'escola, a l'antiga fàbrica Can Batlló. En aquesta edició la revista Time Out formarà part del jurat que escollirà quines són les millors bandes emergents del Sonomav 2021. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts gratis a Barcelona. Pren-ne nota!

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat