Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La botiga online Vasquiat obre el seu primer local físic a Barcelona

La plataforma en línia de moda de luxe fundada per Blanca Miró i Rafa Blanc inaugura a Barcelona la Vasquiat Room

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si et consideres 'fashion-victim', però no t'agrada comprar per internet, Barcelona s'està convertint a la ciutat ideal per a tu. El 3 de desembre passat va obrir al carrer Provença la primera botiga física de Vasquiat, el marketplace digital de moda de luxe de Blanca Miró i Rafa Blanc. A la seva web, Miró i Blanc ofereixen peces de dissenyadors emergents i marques de luxe alternatives i ara, la selecció de peces especials i amb personalitat tindrà un emplaçament físic a Barcelona.

La botiga parteix 'un concepte innovador i especial. En aquest espai de 60m2 situat entre la Rambla Catalunya i el Passeig de Gràcia, la roba roman penjada només un temps en una barra que recorre tota la botiga actuant com un carril. Les peces de roba entren a la botiga, recorren la barra durant uns dies i surten físicament en acabar el recorregut. S'estima que durant les primeres 8 setmanes, es presentaran 50 de les més de 200 marques que Vasquiat té al seu catàleg.

Aquesta botiga mostra una nova etapa del projecte de Miró i Blanc, amb la qual busquen amplificar l'experiència en línia dels seus clients i traslladar-la al món 'offline'. El seu objectiu és que la botiga es converteixi en un punt de trobada per a dissenyadors, personalitats de la moda i clients.

Encara que la seva estratègia continua sent l'aposta pel canal on-line, amb aquest nou pas busquen millorar l'experiència per al consumidor, que podrà veure, tocar i emprovar-se les peces de roba abans de comprar-les. Una cosa molt important, sobretot quan estàs comprant una peça de disseny. Com la web, la botiga oferirà una selecció dinàmica de dissenyadors de primer nivell, guarida per l'equip de Vasquiat liderat per Blanca Miró, però també acollirà aquelles peces més disruptives i úniques.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat