Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La cantant virtual que triomfa al Japó farà un concert a Barcelona

Escrit per
Sandra Monje
i
Montse Coya
Publicitat

Arriba a Barcelona Hatsune Miku, la cantant virtual que ho està petant al Japó. La podrem veure el 28 de gener de 2020 al Sant Jordi Club, en un concert que formarà part de la seva gira per Europa.

Pels qui encara no sàpiguen què és l’holografia, us posem al dia: es tracta d’una fotografia multidimensional amb moviment, una tècnica digital que la indústria musical ha aprofitat per tal de reinventar-se i obrir la porta a un nou model d’artistes creats des de zero.

Hatsune Miku n’és una de les màximes representants: es tracta d’un dibuix de manga amb una veu basada en la de l’actriu Saki Fujita, creada a través del software Vocaloid, que s’ha convertit en tot un fenomen del panorama musical japonès. Tampoc passa desapercebuda a nivell internacional: anteriorment, ha fet de talonera a Lady Gaga i, el març del 2018, ja va passar per Madrid i Barcelona amb l’espectacle 'The End', l'òpera del músic Keiichiro Shibuya, on Miku n’era la protagonista.

Però que fa que sigui un fenomen mundial? L’èxit de la cantant és degut als seus milions de fans. Malgrat ser una cantant virtual, Miku expressa sentiments a través de la seva veu i dels seus moviments. Els seus seguidors compten amb la sort de participar en el procés creatiu de les cançons i, com que no té passat, els fans es poden inventar la seva vida. Res se li resisteix a Miku: fins i tot ha cantat l’himne oficial del Barça…en català!

Hatsune, juntament amb la promotora de Madrid Mercury Wheels i la companyia multimèdia Crypton Future Media, oferiran un concert de pop-rock de dues hores en el qual, a banda del múltiple repertori vocal de la cantant, s'acompanyarà d’una escenografia espectacular i d'una banda en viu de músics japonesos. 

La venda d’entrades anticipades comença el divendres 27 de setembre a través de la pàgina web del tour. La diva japonesa també actuarà a Londres, París, Berlín i Àmsterdam.

NO T'HO PERDIS: Els concerts del mes

Últimes notícies

    Publicitat