Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Casa Azul
Foto: Raquel Calvo

La Casa Azul celebrarà el seu 25è aniversari amb un concert a Barcelona el 2024

El grup barceloní interpretarà alguns dels seus èxits com 'La revolución sexual' i 'Superguay'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El 2024 serà un any ple de música a Barcelona i, si ja esteu pensant a quins concerts no hi podeu faltar, ara en podeu afegir un altre a la llista. La Casa Azul actuarà al Sant Jordi Club el 9 de novembre de 2024 per celebrar el seu 25è aniversari. El grup de Guille Milkyway també ha anunciat una data a Madrid, al WiZink Center l'11 d'octubre, unes setmanes abans de passar per Barcelona.

El grup barceloní interpretarà alguns dels seus èxits com 'Superguay', 'Como un fan' i 'La revolución sexual', una cançó que va marcar un abans i un després en la història de La Casa Azul. A més, també tocaran altres cançons de tots els seus discos com 'El sonido efervescente de la Casa Azul', el seu primer àlbum, 'Tan simple como el amor' i 'La gran esfera', el seu últim treball.

On comprar les entrades?

Les entrades per al concert ja estan disponibles en exclusiva a la pàgina web d'Ocho y medio Club. Les entrades de pista tenen un preu de 23 euros i les de grada estan a la venda per 30 euros.

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts de desembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat