Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Battlo
Photograph: Shutterstock/Luciano MortulaCasa Battlo

La Casa Batlló reobre amb visites gratis per als residents a Catalunya

L’accés a l'edifici modernista serà gratuït des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

NOTA: Les entrades gratuïtes per a aquesta activitat estan esgotades

La Casa Batlló torna a obrir les portes i amb una sorpresa. Després de l'únic tancament en tota la història de l'edifici, l'1 de juliol reprendrà les visites que havien quedat cancel·lades a causa de la crisi sanitària. Per celebrar-ho, han volgut fer un regal per tots els residents a Catalunya: l'entrada serà gratuïta fins al 31 d'agost. A més, als visitants de la resta d'Espanya se'ls ofereixen entrades amb una tarifa especial que redueix 10 € el cost de l'entrada general.

Per altra banda i sense oblidar la dura situació que hem viscut aquests mesos, la Casa Batlló vol commemorar la labor realitzada pels sanitaris contra la Covid-19 oferint-los entrades gratuïtes fins a finals d’any.

Totes les entrades es poden adquirir a la pàgina web de l'entitat des d'avui, 17 de juny.

 

Noves mesures d'higiene i accés

Per garantir la salut i la seguretat de tots els visitants, també s'han hagut de prendre diverses mesures per tal de complir les restriccions que comporta la "nova normalitat". La Casa Batlló ha apostat per l'última tecnologia i ha instal·lat un sistema a l'edifici que garanteix la purificació de l'aire a més de la continuada desinfecció de les seves instal·lacions garantint així una visita amb un 99,9% lliure de Covid-19.

 

Més activitats familiars i 'Nits màgiques'

La Casa Batlló no s'ha oblidat dels seus visitants més petits, i és per això que també reobre les visites culturals infantils amb nous espais. A més, arriba una nova edició de les 'Nits Màgiques' per tornar a fer més amenes les nits d'estiu. Aquesta edició ofereix dos concerts diaris on podem trobar a artistes com Lexter, Carmen Porcar o Luna Llena entre d'altres i en nou disseny de l'espai al qual estàvem acostumats.

 

NO T'HO PERDIS: La Sagrada Família reobre amb visites gratis

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat