Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Batlló, Sant Jordi
Foto: Maria DiasCasa Batlló, Sant Jordi

La Casa Batlló vol que omplis el teu balcó de roses per celebrar Sant Jordi

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Dues de les moltes festivitats que hem hagut de posposar a causa de l'actual crisi global són el dia de Sant Jordi i el Dia Mundial del Llibre. Amb molta pena i resignació la diada d'aquest 2020 no podrà celebrar-se fins que s'aixequi l'estat d'alarma, tot i que editorials i llibreries ja van anunciar que intentarien impulsar activitats per celebrar des de casa aquest 23 d'abril.

La Casa Batlló, un dels edificis icona de la festa, s'ha sumat a la crida de la UNESCO, que demanava als llocs declarats Patrimoni Mundial que compartissin accions per amenitzar la reclusió. Sota el lema #TotsFemSantJordi, l'edifici de Gaudí ens convida a omplir de roses les nostres finestres i balcons, tal com es porta fent a la mateixa Casa Batlló des de 2016. Juntament amb Turisme de Barcelona i Barcelona Global, es promocionarà la iniciativa tant a nivell nacional com internacional.

Casa Batlló per Sant Jordi
FOTO: Casa Batlló

No us preocupeu si no teniu flors a casa. La Casa Batlló publicarà vídeos didàctics en els quals s'explicarà com fer roses amb materials reciclables que podem tenir tots a casa. A més d'animar-nos a posar-li una mica de color als dies que vivim, la Batlló ampliarà els continguts digitals a més del tour virtual per la casa i les diverses activitats que ofereixen per als més petits a la seva pàgina web.

NO T'HO PERDIS: mascaretes, solidaritat dels veïns, wifi gratis i altres iniciatives solidàries

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat