Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La casa de la família Bennet d’'Orgull i Prejudici' està a la venda

Aquesta casa d’interès patrimonial té vuit habitacions i set cambres de bany... i val sis milions de lliures

Rita Roig
Escrit per
Ellie Muir
Traduït per
Rita Roig
Publicitat

Les novel·les de Jane Austen poden fer-nos envejar una època més simple, quan els dies es passaven passejant per camps verds sense necessitat d’un telèfon mòbil i sense la possibilitat que una sirena destorbés la nostra pau. 

Doncs sembla que podríem recrear aquesta sensació imaginària, perquè la casa dels Bennet de l’adaptació de la BBC d’Orgull i Prejudici -protagonitzada per Colin Firth (Mr. Darcy) i Jennifer Ehle (Elizabeth Bennet)- ha sortit al mercat per a ofertes que sobrepassin els sis milions de lliures

Luckington Court
Woolley and Wallis / RightmoveLuckington Court

L’any 1995, Luckington Court va ser utilitzat com a Longbourn, la casa de la família Bennet d’Orgull i Prejudici. Aquest preciós edifici es troba a Chippenham, Wiltshire, i s’ha construït amb pedra de Cotswold, que té un color cremós molt característic. També té una potencial connexió amb la família reial, ja que la propietat es troba en terres que van pertànyer al rei Harold II, qui va morir en la batalla de Hastings, l’any 1066. 

Luckington Court
Woolley and Wallis / RightmoveLuckington Court

Aquesta casa d’interès patrimonial té vuit habitacions i set cambres de bany, a més de 18 acres de terra cultivable. La propietat està envoltada d’una tanca que la separa del bosc i l’àrea de pastura, perquè puguis passejar pel camp i viure la teva fantasia al més pur estil Orgull i Prejudici. 

Luckington Court
Woolley and Wallis / RightmoveLuckington Court

Et sobren sis milions de lliures? Vols sol·licitar una visita? Pots donar un cop d’ull a l’anunci de l’edifici aquí

NO T'HO PERDIS: El campanar de Gràcia s’obrirà al públic per les festes del barri

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat