Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Casa Vicens ofereix 500 entrades a 5 € amb motiu del cinquè aniversari de la seva obertura

El dimecres 16 de novembre es podran adquirir els tiquets amb preu reduït a través del web de l'edifici modernista

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz
Publicitat

El 16 de novembre de 2017 la Casa Vicens va obrir les portes al públic després de tres anys de restauració i rehabilitació que van permetre a la casa tornar als orígens. Cinc anys després, aquesta vol celebrar el seu cinquè aniversari oferint 500 entrades a 5 € per qui encara no ha visitat aquesta peça de patrimoni històric i cultural situat a Gràcia.

Des del dimecres 16 de novembre a mitjanit i només durant 24 hores, els tiquets a preu reduït estaran disponibles al web de l'edifici modernista. És una oportunitat perfecta per visitar l'edifici, ja que normalment l’entrada general val 18 €. Per optar a una d'aquestes entrades amb descompte, cal introduir el codi VANIVERSARI, que cal aplicar a l'opció de ‘Visita lliure’ del web de la primera casa d'Antoni Gaudí.

Dissenyada per l'arquitecte català entre 1883 i 1885 (quan encara no arribava als trenta anys), va ser declarada patrimoni de la humanitat UNESCO l’any 2005. És la casa manifest de Gaudí, un dels seus tresors millor conservats i que va assentar les bases del que seria la seva arquitectura posterior.

NO T'HO PERDIS: 10 edificis d'arquitectura singular del patrimoni de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat