Notícies

Les tres ciutats amb més infidelitats d'Espanya es troben a Catalunya

La web de cites Ashley Madison publica el seu mapa de la infidelitat en què tres ciutats catalanes encapçalen el podi

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Editor
650421547
Foto: Golubovystock / Shutterstock
Publicitat

Les infidelitats són com el 'Sálvame', ningú reconeix ser addicte però el vici és complicat de deixar (ànims amb el mono). Que els hi diguin als habitants d'aquestes poblacions catalanes que enguany, per primer cop, ocupen el podi de les ciutats amb més infidelitats de l'Estat, sempre segon la web de cites Ashley Madison que ha publicat el seu rànquing anual coincidint amb l'arribada de l'estiu. Per triar les ciutat, el portal compara les noves altes en el 'site' amb amb el nombre d'habitants del padró municipal. 

Som-hi al marro. Per descomptat, tenim Barcelona, amb tot el seu ventall de clubs de 'swingers' i tantíssima gent que ja s'ha passat el Tinder, el Grindr i no li queda més remei que tornar als bars a preguntar “¿estudies o treballes?”. La ciutat comtal repeteix en la posició 3, pòdium de bronze que sens dubte deixarà satisfets als propietaris dels nombrosos hotels per hores de la ciutat.

Infidels
Foto: New Africa / Shutterstock

Però Barcelona no és l'única ciutat catalana amb mercat de banyes a l'engròs, hi ha una altra població ben a prop on el canvi climàtic no és el principal responsable de fer pujar la temperatura. Girona ha escalat en el rànquing fins a coronar-se com la segona població amb més persones amistançades de tot l'Estat. Atenció, si viviu a la capital del Gironès i no voleu sorpreses, aviseu a casa quan torneu precipitadament d'un viatge de feina.

Però, amigues i amics, la número u, la ciutat que aviat serà declarada la capital del poliamor no confessat, torna a ser, per tercer any consecutiu, Manresa. És comprensible, amb les baixes temperatures, a la capital del Bages no només carda el fred.

Infidels
Foto: BAZA Production /Shutterstock


Les 20 ciutats més infidels de l'Estat

Si teniu una vida avorrida i esteu rumiant un canvi de ciutat, anoteu el llistat de les següents poblacions i aclariu el cap per lluir una bona cornamenta.

 1. Manresa

 2. Girona

 3. Barcelona

 4. Lleó,

 5. Toledo

 6. Granada

 7. Lleida

 8. Marbella

 9. Madrid

 10. Sabadell

 11. Lugo

 12. Santiago de Compostel·la

 13. València

 14. Màlaga

 15. Salamanca

 16. Tarragona

 17. Fuengirola

 18. Sant Boi de Llobregat

 19. Castelló de la Plana

 20. Sant Sebastià. 

 21. Sabadell

 22. Bilbao

 23. Madrid

 24. València

 25. Alacant

 26. Castelló

 27. Vigo

 28. Alcalá de Henares

 29. La Corunya

 30. Terrassa

 31. Sevilla

 32. Gijón

 33. Sant Sebastià

 34. Saragossa

 35. Màlaga

 36. Pamplona

NO T'HO PERDIS: Escapades romàntiques per portar a qui vulguis

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

  Publicitat