Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Contramanifest per reivindicar el CAP a la Misericòrdia

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Les reaccions a la polèmica pel futur de la capella de la Misercòrdia segueixen arribant: més representants del món cultural han fet públic un contramanifest a favor de la ubicació del CAP al recinte dessacralitzat del carrer Montalegre.

"Ens incomoda que es plantegi el problema com un menyspreu cap a la cultura i les persones que hi treballem. Nosaltres també estimem la cultura, pensem que necessita suport públic i que a vegades no se li dona el valor que mereix, però també pensem que tot això té poc a veure amb la proposta d’ampliació del MACBA", expressa la declaració promoguda per l'Ateneu Popular 9Barris, la cooperativa Indigestió i el Teatre Arnau.

Ja s'hi han adherit més d'un centenar de persones, entre associacions, cooperatives i productores, grups de música i cares conegudes com Sergi López, Mireia Mora, Julià de Jòdar, Martí Sales, Maria Arnal, Roger Bernat, Carolina Olivares i Xavier Cervantes, entre d'altres.

A banda de mostrar-se favorable a que el CAP se situï a la Misericòrdia, els agents culturals qüestionen com es faria i a quins objectius respon l'ampliació del MACBA i alerten de les pressions urbanístiques, socials i econòmiques que pateix el Raval.

El manifest clou amb un rebuig a "qualsevol solució en nom d’una visió sacralitzadora de la cultura" i s'adhereix a les mobilitzacions i la campanya de la Plataforma Cap Raval Nord Digne, des de la qual es reivindica el trasllat (#CAPalaMisericordiaJA) i una sanitat digna per al barri.

 No t'ho perdis: per saber-ne més de la polèmica sobre el futur de la capella de la Misericòrdia.

Últimes notícies

    Publicitat