Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Boxing Show
Boxxing Show

La cúpula de Las Arenas es converteix en un ring de boxa amb el número 1 del Pes Ploma

La vetllada d'esport i espectacle compta amb un total de set combats professional i set amateurs

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El número 1 de l’Organització Mundial de Boxa del Pes Ploma, Arnold Khegai, aterra a Barcelona per participar en una vetllada d’esport i espectacle. El cèlebre boxejador ucraïnès combatrà contra l’esportista espanyol.

El Teatre Cúpula Arenas de Barcelona és l’espai que acull aquest 'boxing show', liderat pel professional barceloní Sandor Martín— que presentarà un total de set combats professionals i set combats amateurs, entre els quals destaquen el de Khegai-Martínez en la categoria pes ploma i el combat internacional a 8 rounds en la categoria semipesat, que enfrontarà el croat Hrvoje Sep i el veneçolà Omar García. 

Els apassionats de la boxa també podran gaudir de les semifinals del Torneig BCN Boxing Nights només començar la vetllada, a les 19 hores. Púgils de Catalunya, Balears i Canàries competiran per una plaça a la final d’aquest torneig com a preàmbul d’una nit de boxa acompanyada de música i altres escenificacions. De fet, l'esdeveniment serà presentat per Bekaesh, cèlebre "host" de la lliga professional de rap Freestyle Master Series. 

Un professional barceloní

Sandor Martin, líder de la promotora BCN Boxing Nights que organitza l’espectacle, és boxejador professional aspirant oficial al títol mundial del pes superlleuger. Considerat un dels millors en l’àmbit espanyol, el púgil català ha firmat recentment un acord de copromoció junt a OPI Since 82, una empresa italiana líder en el sector de la boxa. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat