Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cursa Bombers Barcelona
Foto: Cursa Bombers Barcelona

La prova "més ràpida" de Barcelona: així serà el nou recorregut de la Cursa de Bombers

La carismàtica competició arriba a la seva edició número 24 amb un important canvi en el traçat a causa de les obres en el centre de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És una de les proves més estimades del calendari de corredors de Barcelona, amb la tradicional participació del cos de bombers i l'espectacle que representa. També és una de les curses que més canvis de format i data ha experimentat en els darrers temps.

La 24a edició de la Cursa de Bombers tindrà lloc el pròxim 22 d'octubre i recorrerà un itinerari diferent a conseqüència de les obres que afecten Via Laietana, que inhabiliten el carrer per al tradicional descens final a l'esprint que feia les delícies dels corredors.

Així que el recorregut d'enguany tindrà una corba menys, un traçat més àgil i que permet una major velocitat, per la qual cosa la Federació Catalana d'Atletisme ha certificat i homologat aquest traçat com "la cursa de 10 kilòmetres més ràpida de la ciutat". Ideal, per tant, si voleu tombar la vostra pròpia marca.

El nou recorregut de la Cursa de Bombers

La Cursa de Bombers començarà i acabarà al passeig Picasso, partirà vers Marquès d'Argentera, passeig Colon, plaça Drassanes, Paral·lel, Rocafort fins a Gran Via (on es podrà fer el gran esprint fins a Tetuan), passeig de Sant Joan, per girar fins a Poblenou, primer per Pallars i després Àvila per tornar, finalment, de nou a passeig Picasso.

Prepareu bones vambes que enguany la Cursa de Bombers rodarà ben ràpida i encara teniu tot l'estiu per posar-vos en forma.

NO T'HO PERDIS: 4 rutes per començar a córrer

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat