Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La famosa parella de pingüins gai de Sydney ha adoptat un segon pollet

Els seus cuidadors diuen que els pares, per segon cop, tenen unes habilitats familiars increïbles

Alannah Le Cross
Escrit per
Alannah Le Cross
Publicitat

En adorables notícies que només podrien fer esclatar el cor, l'Aquàrium de Sydney ha donat la benvinguda a una nova cria de pollets de pingüí Gentoo. L'orgullosa parella de pingüins gai de l’aquari, Sphen i Magic, s’han convertit en pares de nou, adoptant i incubant el seu segon ou.

La fabulosa parella va arribar als titulars internacionalment el 2018 quan es van convertir en els primers pingüins Gentoo de l’aquari a incubar amb èxit un ou per criar un pollet. Els seus cuidadors es van adonar que la parella d’amants es trobaven a gust a l’hora de cuidar un ou fictici, aleshores van decidir donar-los un de veritat d'una altra parella, que n'ha acabat produint dos! El bebè, Lara, és un testimoni de les increïbles habilitats parentals de Sphen i Magic. Segons els seus tutors, Lara és un pingüí brillant que va participar en la temporada de reproducció d’enguany aprenent a construir un niu i a incubar els ous ella mateixa.

El nou cultiu de pollets ha fet eclosió de manera privada durant el darrer mes, i el certificat de naixement del més jove diu que té "dues setmanes" i pesa 399 grams. Els nadons encara estan a prop dels seus pares en aquest moment i el personal afirma que estan sans i amb un ritme de creixement ràpid: de 95 grams, els més petits, fins a dos quilos, els més grans. 

NO T'HO PERDIS: L'AVE 'low cost' Ouigo posa en venda bitllets Barcelona-Madrid per 9 euros

Últimes notícies

    Publicitat