Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ouigo train
Photograph: ClS / Shutterstock.com

L'AVE 'low cost' Ouigo posa en venda bitllets Barcelona-Madrid per 9 euros

Els bitllets es poden comprar pel maig de l'any que ve i inclou alguns seients per 5 euros

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Ouigo, el nou operador de baix cost de trens d'alta velocitat, ha posat a la venda aquest dimecres 9 de desembre els primers bitllets per a viatjar a partir del 10 de maig de l'any vinent. Si entreu al seu web ja podeu triar entre tota l'oferta de viatges que no superen els 10 euros, una verdadera ganga que es deu a la liberalització del sector. El setembre, i com a carta de presentació bomba, la companyia Ouigo ja va llançar una promoció amb 10.000 bitllets a un euro. El nou tren blau cel en menys de mig any ja travessarà el país de moment amb viatges fixes entre Barcelona i Madrid, amb parades a Tarragona i a Saragossa.

Els trens d'Ouigo compten amb cotxes de dues altures que permeten viatjar a més de 500 persones. El seu preu barat inclou l'equipatge de cabina i un equipatge de mà, però si ets dels que viatja amb la casa a la maleta ho podràs fer pagant només 5 euros més. Si ets dels que els hi agrada anar amb totes les comoditats, per 9 euros més podràs gaudir d'Ouigo Plus: seient XL en prioritat, una peça d'equipatge addicional i un sistema d'entreteniment mentre viatges. 

A més, Ouigo s'ha adaptat als nous temps de cancel·lacions i imprevistos amb l'opció de poder canviar la data i l'hora del teu trajecte per 7 euros, fins i tot durant les últimes 24 hores. Els nens fins a 3 anys viatges gratis i les mascotes amb un suplement de 10 euros. 

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer abans de morir

 

Últimes notícies

    Publicitat