Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TMB metro cards
Photograph: Shutterstock

La fi dels bitllets de cartró arribarà a finals de 2023 a Barcelona

La T-Mobilitat agruparà tots els títols a partir de l'any que ve

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

El bitllet de cartró del bus, el metro i el tren s'està quedant obsolet. L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) preveu una apagada magnètica per a finals del 2023, que acabarà amb l'ús d'aquestes targetes en pro de la T-Mobilitat, que està agafant força, tot i els retards i els sobrecostos. 

T- Mobilitat
Foto: TMBT- Mobilitat

Tal com ha informat el diari ARA, ja s'han organitzat les fases del desús de les targetes que s'han utilitzat tots aquests anys, que culminaran en la fi del bitllet de cartró de cara a finals de 2023. Per ara, els títols més usats com la T-usual i la T-jove ja funcionen dins la T-Mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona. Encara falten per incorporar la T-Casual  i la T-16, per als més joves. Tot i això, abans d'acabar l'estiu d'enguany, els dos títols restants funcionaran amb aquesta nova targeta.

Un cop es deixin de vendre els bitllets de cartró, encara seran servibles durant tres mesos, en els quals conviuran amb la T-Mobilitat. Quan tots els títols de transport ja formin part de la T-Mobilitat, es començarà a actuar fora dels 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquest moment la targeta permetrà fer recorreguts més llargs fora de la zona 1, això sí, sempre dins de l'àmbit gestionat per l'ATM. 

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat