Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Filmoteca de Catalunya et convida a una birra aquest estiu

Durant aquest estiu ha programat tres grans cicles de cinema i si hi vas et regala una canya!

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Una birra ben freda és un plaer a l'estiu, i més quan és gratis! Els dimecres, dijous i diumenges de juliol i agost, La Filmoteca de Catalunya convidarà als espectadors de qualsevol sessió a una cervesa Damm a La Monroe.

Aquesta promoció s'emmarca en el 'Refresca't a la Filmo!', la nova programació d'estiu de la Filmoteca de Catalunya, que enguany proposa tres grans cicles de cinema: 'Farien 100 anys...', 'Horitzons del Western' i 'Contes d'estiu'. Com a novetat de la programació d'aquest estiu hi ha nous horaris de les projeccions, que seran a les 17, 18, 20 i 21 h.      

Farien 100 anys...

Aquest cicle és un homenatge a grans figures del setè art, de les quals es commemora el centenari aquest 2022. A través d'aquest, es recuperen dos títols emblemàtics de cadascuna de les figures centenàries com Blake Edwards, Vittorio Gassman, Judy Garland i Ava Gardner.

Horitzons del Western

Es tracta d'un cicle que ofereix un recorregut per totes les cares d'un dels gèneres més populars: el Western. Les projeccions van des de l’etapa daurada fins al vessant crepuscular, l’spaghetti western, el neo-western o les hibridacions amb d’altres gèneres com la comèdia, el musical, el melodrama, el gore, l’animació o el fantàstic. Algunes de les obres que s'hi inclouen són de Clint Eastwood, els germans Coen, Sam Peckinpah, Monte Hellman, John Ford i William A. Wellman.

Contes d'estiu

Aquest cicle se centra en històries que transcorren vora del mar, del llac o de la piscina. Banys de sol, històries d’aigua, castells de sorra. Pins mediterranis, la jungla tailandesa, pedres calentes, 'after sun', balnearis i piscines. Jocs de nens i d’adults. Llacs i rius on es desperta el desig...

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat