Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Lindt Home of Chocolate museum and a giant chocolate fountain.
Lindt & Sprüngli

La font de xocolata més gran de món, estrella de la nova casa Lindt

Lindt ha obert el centre d'investigació més gran del món dedicat a la xocolata, amb 1.500 metres quadrats

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Heu llegit el titular i ja saliveu? Se us han dilatat les pupil·les i accelerat el cor? Heu tingut la necessitat d'obrir el calaix i treure un trosset de xocolata? Addictes al plaer negre –amarg, amb llet, blanc, amb fruits secs...– aquesta notícia us agradarà especialment.

Lindt, la gran empresa xocolatera, ha obert a prop de la seva històrica seu a Kilchberg (Suïssa) el centre de recerca dedicat a la xocolata més gran de món. La Lindt Home of Chocolate ocupa més de 1.500 metres quadrats i els elements estrella són la font de xocolata més gran de món, de nou metres d'altura i que reprodueix el famós logotip de la marca, i també la botiga Lindt més gran oberta fins ara.

No oblidem que és un centre de recerca, així que també trobem un museu interactiu on coneixerem els orígens del cacau i la seva forma de cultiu; les diferents tècniques de producció de la xocolata com el conchado, que va inventar el fundador de Lindt, i que aconsegueix la untuositat la qualitat del cacau més gran; o quin significat ha tingut la xocolata a la societat al llarg de la història.

A la Lindt Home of Chocolate també hi ha una planta de producció, una gegantina botiga, una xocolateria on s'imparteixen cursos i tallers i una sala de degustació on els visitants podran tastar totes les varietats de xocolata de la marca.

NO T'HO PERDIS: Els millors dolços de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat