Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Fundació Blueproject ofereix la seva darrera performance

L'espectacular espai d'art contemporani del carrer Princesa s'acomiada amb 'Ninguna mano es una isla' de Laura Llaneli i Julián Pacomi

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest dissabte tindrà lloc l'última performance abans del tancament de la Blueproject Foundation, un espai d'art contemporani de 500 m2 al bell mig del Born, al final del carrer Princesa. 'Ninguna mano es una isla' de Laura Llaneli i Julián Pacomi, es representarà el dissabte 12 de desembre a les 19h i tracta sobre les potencialitats de l’hàptica, és a dir, tot allò que té a veure amb el tacte: dues mans inquietes intenten trobar els buits entre altres mans, la pell arrugada contacta amb la pell seca, l’aigua, que fa palpable la connexió sense contacte…

La Blueproject Foundation, després de set anys d'intensa activitat, tanca la seva seu al carrer Princesa de Barcelona aquest desembre de 2020. La fundació deixa l'espai expositiu i es pren un temps per a una possible reformulació. Tota la programació es durà a terme fins al 20 de desembre, últim dia de l'exposició 'abstine substine', de l'artista italià Serj.

Abstine Sustine, de Serj
Foto: ROBERTO RUIZAbstine Sustine, de Serj

Segons explica el director de la Fundació, Renatto della Poeta, volen tornar abans del 2022 amb un format més econòmic de mantenir i amb col·laboracions amb altres entitats. Qui desitgi assistir a la darrera performance de la fundació, pot reservar plaça fent un correu al mail info@blueprojectfoundation.org. 

La Blueproject Foundation va néixer a Barcelona el setembre de 2013 com a una fundació d'art contemporani i espai multidisciplinari que combinés tant projectes d'art emergent com exposicions d'obres emblemàtiques d'artistes reconeguts. Un espai que, gràcies als seus 500 metres quadrats, pot albergar tota mena de disciplines, des de la performance, la dansa o la música fins a l'escultura o la instal·lació, passant per la pintura i el vídeoart.

NO T'HO PERDIS: Regals fets a Barcelona 

Més de identitat de ciutat

    Últimes notícies

      Publicitat