Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Fundació DAMM construirà una ciutat esportiva a Montjuïc

Les instal·lacions superaran els 30.000 metres quadrats i s'ubicaran a l'antic recinte del Golf Montjuïc

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

La nova casa de la Fundació DAMM ja té cara i ulls. El llegendari club barceloní, origen de moltes promeses en el món del futbol, disposarà d'una ciutat esportiva de primer nivell a la muntanya de Montjuïc. Els nous terrenys adquirits per la propietat de la Fundació Damm, que conformen una superfície d'uns 30.000 metres quadrats, corresponen als de l'antic espai del Golf Montjuïc, que fins ara estava en propietat del Club Natació Montjuïc, una altra institució esportiva mítica de la ciutat.

Un projecte ambiciós

La distribució de les 3 hectàrees de la nova ciutat esportiva quedarà dividida en dos camps de futbol 11, que es podrien fraccionar en camps de futbol 7, i altres equipaments poliesportius. A més, s'aixecaran dos edificis que oferiran diverses prestacions al conjunt dels esportistes de la DAMM. El primer albergarà les oficines del club i acollirà el gimnàs, els vestuaris, la sala de premsa, una zona d'estudi i diverses sales de reunions. L'altre edifici s'ubicarà entre els dos camps principals i estarà destinat a les grades i a la zona de restauració. Es preveu que s'inauguri cap a l'any 2023 i pretén integrar la nova ciutat esportiva en l'entorn ecològic i natural de Montjuïc.

Aquest projecte permetrà, per una banda, sanejar els comptes del Club Natació Montjuïc per tornar a consolidar-se com un dels clubs de referència de Barcelona; i per l'altra, la Fundació DAMM tindrà unes instal·lacions d'un club d'elit, reconegut per la seva gran tasca en la formació de futbolistes. A més, tot i que l'usuari principal de la nova ciutat esportiva serà el Club de Futbol Damm, les instal·lacions també estaran a disposició dels treballadors de l'empresa DAMM i les seves famílies.

NO T'HO PERDIS: El futur parc de Can Batlló tindrà 26.000 m2 de verd urbà i un bosc gegant

Últimes notícies

    Publicitat