Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jarabe de Palo
FOTO: Jarabe de PaloJarabe de Palo

La gira de Jarabe de Palo en homenatge a Pau Donés afegeix un segon concert a Barcelona

El 'tour' que homenatjarà l'artista aquest 2024 amb tres cantants sorpresa també ha inclòs una data a la ciutat de Tarragona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tres anys després de la mort de Pau Donés, Tronco Records, la seva discogràfica independent ha organitzat una gira en homenatge al cantant de Jarabe de Palo que passarà per gairebé vint ciutats d'arreu de l'Estat i que farà que els seus fans puguin reviure els seus èxits en directe tocats per la seva banda de sempre i tres cantants sorpresa. Després que s'hagin esgotat les entrades per al concert del dia 16 d'abril a la Sala Luz de Gas, la gira ha afegit un segon concert el 26 d'abril a Barcelona.

Segons ha avançat la discogràfica, el concepte de la iniciativa va ser dissenyar i produir un projecte per homenatjar la figura de Donés a través disset dels seus temes més coneguts tocats per la seva banda i interpretats per nous talents emergents. L'espectacle mostrarà les diverses etapes musicals per les quals va passar Jarabe de Palo al llarg dels seus 24 anys sobre els escenaris.

El concert anirà acompanyat de projeccions de vídeo que faran referència a l'artista, a més de comptar amb un disseny d'il·luminació fet a mida, que aportarà un ambient especial en cada moment del concert. Barcelona no serà l'única ciutat catalana per on passi la gira, sinó que també trepitjarà Girona, Lleida i, ara, també Tarragona.

La banda dels seus últims concerts

La banda de Jarabe de Palo que actuarà a tots els concerts serà la mateixa amb la qual Pau Donés va fer els seus últims concerts l'any 2017, i els concerts solidaris de 2018 i 2019. A més, el grup ha incorporat un nou percussionista per incloure la part més llatina dels inicis de l'artista.

Quines cançons tocaran?

Tot i que encara no han publicat el 'setlist' oficial de la gira, que començarà el febrer de 2024, la discogràfica ha anunciat que la banda ha preparat les cançons no com sonen al disc sinó amb els arranjaments d'actuacions concretes que van ser especials, com la de 'La Flaca' a 'No disparen al pianista' de RTVE el 2008; 'Grita' i 'Depende' del concert d'Atlanta el 2014; 'Dos días en la vida' del Concert 25 Aniversario d''El País' a Madrid el 2001; 'Duerme conmigo', una versió del concert en directe a Saragossa el 1998; i 'El lado oscuro' del concert a la Sala Bikini en 1998, entre moltes altres versions.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat